Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Meer leerwinst uit Proeftuinen Aardgasvrije Wijken

Nederland gaat van het aardgas af. Maar hoe? Via het programma Proeftuinen Aardgasvrije Wijken hebben 27 gemeenten geld ontvangen voor het aardgasvrij maken van een wijk.

Een polikliniek waar revoluties kunnen plaatsvinden

Nederlandse ziekenhuizen hebben zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot medische centra met complexe organisatievormen. Hierin wordt gewerkt in hoogwaardige professionele zorgprocessen, waarop de inrichting van het ziekenhuis zo efficiënt mogelijk moet inspelen.

Omgevingsmanagement bij optimalisatie van het Elektriciteitsnet in Rotterdam

Stedin heeft het elektriciteitsnet in delen van het centrum van Rotterdam in de afgelopen jaren geoptimaliseerd. Twynstra Gudde heeft ervoor gezorgd dat in nauwe samenwerking met de omgevingsmanager van Stedin binnen het technische project ook de belangen van de omgeving zijn opgenomen.

Energie Publiek-Private Samenwerking Strategisch omgevingsmanagement

Alliantie Nieuwe Energie Overijssel

In Overijssel wordt hard gewerkt aan het besparen van energie en het hernieuwbaar opwekken van energie. De provincie Overijssel heeft samen met partners een alliantie gevormd om de ambitie te bereiken dat in 2023 20% van het energieverbruik in Overijssel op een hernieuwbare manier wordt opgewekt.

Energie Samenwerken