Cases | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Uniforme afspraken over veiligheid op spooremplacementen

In Nederland zijn circa 26 spooremplacementen (rangeerterreinen) waar structureel met gevaarlijke stoffen wordt gerangeerd. De veiligheid is vanuit het verleden op al die terreinen verschillend geregeld. Dat was verwarrend en onduidelijk.

Mobiliteit en infrastructuur Samenwerken Assetmanagement Projectmanagement Strategievorming Strategisch omgevingsmanagement

PPS gebiedsontwikkeling ‘Hart van Zuid’ Rotterdam

In Rotterdam Zuid heeft de gemeente Rotterdam grote ambities. Met een gebiedsconcessie van 20 jaar wordt het gebied rondom Zuidplan door marktpartijen herontwikkeld, waarbij de duurzaamheidsambities en de economische aanjaagfunctie centraal staan.

Huisvesting en vastgoed

Contractmanagement voor Zwemcentrum Rotterdam

Het oude stadsdeelkantoor van Rotterdam-Zuid is getransformeerd tot het bruisende nieuwe Zwemcentrum Rotterdam. Dit PPS project, onderdeel van de gebiedsontwikkeling ‘Hart van Zuid’, is door marktpartijen als complete voorziening voor 20 jaar ‘ter beschikking gesteld’ aan de gemeente Rotterdam.

Huisvesting en vastgoed

Programma van eisen effectief werkplekconcept

Een technologie bedrijf werkt hard aan de ontwikkeling van hun nieuwe head quarters. Samen met Twynstra Gudde ontwikkelden zij een ambitieus en vooruitstrevend concept voor de entree- en ontvangstomgeving van het nieuwe gebouw.

Huisvesting en vastgoed Huisvestingsadvies