Cases

Filter op markten en sectoren
Filter op expertises

Benchmark woningcorporaties: Aedes zet duurzaamheid hoger op agenda corporatiebestuurders

Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland heeft het thema duurzaamheid opgenomen als één van de vijf prestatievelden van de Aedes-benchmark. Daardoor komt het thema op de bestuurlijke agenda’s in deze sector.

Woningcorporaties

Project startup aanpak A2 corridor

De congestie op de A2 tussen de knooppunten Deil en Vught moet worden aangepakt. Het Rijk en de regio hebben in 2015 besloten een MIRT-onderzoek te starten om de opgave te concretiseren. Twynstra Gudde heeft voor het projectteam een project startup (PSU) georganiseerd.

Mobiliteit en infrastructuur Projectmanagement

Het gevecht om de stadsregio - Zoeken naar het beste van twee werelden

De Wet Gemeenschappelijke Regeling Plus is afgeschaft. Na 25 jaar is daarmee het doek voor de stadsregio’s gevallen. Ook voor Arnhem-Nijmegen. De provincie Gelderland vroeg adviesbureau Twynstra Gudde de overdracht van het grootste takenpakket - verkeer en vervoer - te begeleiden.

Provincies en regio's Mobiliteit en infrastructuur

Met spelsimulaties de Marechaussee helpen veranderen

De organisatie van de Koninklijke Marechaussee verandert: van gebiedsgebonden werken naar informatiegestuurd optreden (IGO). Met simulaties heeft Twynstra Gudde ondersteuning gegeven aan besluitvorming over, het testen van en het oefenen met het nieuwe sturingsconcept.

Veiligheid Spelsimulaties