Samenwerken | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Samenwerken

Iedere organisatie wil tegenwoordig beter samenwerken. Omdat ingewikkelde opgaven alleen oplossen niet meer werkt. Wij stappen in op momenten dat u de samenwerking zoekt en dus partijen nodig heeft. Of juist halverwege, als u het gevoel heeft dat het veel beter kan, maar daar hulp bij nodig heeft. Wij helpen u samenwerkingsvaardiger te worden, op alle fronten en op allerlei manieren.

 

U wilt samenwerkingsvaardiger worden

U werkt samen met andere partijen, maar het wil niet vlotten. Ligt de oorzaak in uw eigen organisatie? Wij helpen u die belemmeringen op te sporen en weg te nemen. Zo wordt uw organisatie samenwerkingsvaardiger.

Lees verder

Welke vorm van samenwerken kiest u

U heeft samen met uw partners besloten tot samenwerking, maar in welke vorm? U moet rekening houden met de doelstellingen en ambitie, de visie van de verschillende partners, er zijn juridische overwegingen. Wij helpen u de best mogelijke keuze te maken.

 

Lees verder

Samenwerkingsstrategie opstellen

U wilt graag samenwerken, maar met wie, en waarom eigenlijk?. Het is tijd om een solide samenwerkingsstrategie op te stellen. Wij helpen u daarbij. Met als resultaat dat u uw samenwerkingsrelaties beter kunt invullen.

Lees verder

Zo effectief mogelijk samenwerken

U heeft te maken met een vraagstuk dat u zonder versterking van buitenaf niet kunt overzien, of ziet een kans die u niet alleen aankunt. U zoekt samenwerking, maar ook een onafhankelijke derde. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Hoe leert u beter samen te werken

U werkt in steeds meer samenwerkings-verbanden, met steeds meer participanten. Daarbij stelt u zich vragen als: ‘Doen we de goede dingen?’, ‘Zijn we een goede en betrouwbare partner?’ Wij ondersteunen u bij het zoeken naar antwoorden.

Lees verder

Bestaande samenwerking beter laten lopen

U zit al een tijd in een samenwerkingsverband, maar eigenlijk loopt het niet lekker. U vraagt zich af wat er aan de hand is en hoe het beter kan. Of is stoppen het beste antwoord? Wij helpen u met het doen van slimme interventies.

Lees verder

Uw samenwerking evalueren

U bent partner in een samenwerking. Het gaat niet per se slecht. Maar u vraagt zich af hoe u de samenwerking succesvol houdt, het maximale eruit haalt. Met onze expertise op het gebied van samenwerken staan wij u terzijde.

Lees verder

Mensen

Martine de Jong

Senior adviseur, procesbegeleider en onderzoeker

Pim Nijssen

Partner

Has Bakker

Adviseur, Procesbegeleider en Aanjager

Wizard

Martine de Jong

Senior adviseur, procesbegeleider en onderzoeker

Neem contact op

Vind de expert in uw markt