Projectmanagement | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Projectmanagement

Met projectmanagement  krijgt u overzicht en kunt u er zeker van zijn dat u de zaken methodisch aanpakt. Projectmanagement zit Twynstra Gudde in het bloed. Wij ondersteunen uw organisatie op zodanige wijze dat u weer verder kunt en uw doelen haalt. Altijd binnen de gewenste tijd, binnen budget en met de vereiste kwaliteit.

Overzicht krijgen en resultaat behalen

U wilt iets organiseren of opleveren. Een ziekenhuis, een beleidsnota, een wet. Wij leveren iemand die het regelt. Deze projectmanager zorgt voor overzicht, ondersteunt u zodanig dat het bijdraagt aan uw doel en u uw resultaat kunt bereiken.

Lees verder

Uw project ondersteunen en helpen verbeteren

U zit al volop in uw project, maar u heeft het gevoel dat het niet goed loopt. Dan schakelt u ons in. Onze adviseurs en managers trainen uw medewerkers, doen onderzoek, voeren audits uit. Alles wat nodig is om uw project vlot te trekken en tot een goed einde te brengen.

Lees verder

Projectmanagement in het bedrijfsleven

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van projectmanagement in het bedrijfsleven. Daardoor weten wij wat er bij u speelt en spreken wij uw taal. U kunt ook profiteren van ons internationale partnernetwerk.

Lees verder

Een goede project start-up als basis voor een succesvol project

Het succes van een project hangt af van de manier waarop de leden van een projectteam gebruik maken van ieders persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten. Een goed begin is daarvoor het halve werk. 

Lees verder

Mensen

Peter Groeneveld

Project Executive

Rutger Visser

Partner

Guus van Leerdam

Managing partner

Iljan van Hardevelt

Partner

Stan Duifhuizen

Managing partner

Rudy Kor

Partner

Cases

Project startup aanpak A2 corridor

De congestie op de A2 tussen de knooppunten Deil en Vught moet worden aangepakt. Het Rijk en de regio hebben in 2015 besloten een MIRT-onderzoek te starten om de opgave te concretiseren. Twynstra Gudde heeft voor het projectteam een project startup (PSU) georganiseerd.

Lees de case

Actuele opleidingen

Training 'Projectmanagement - Projectmatig Werken' (PMW)

De september training is vol, nieuwe data 2 en 3 december 2019

Tijdens deze training wisselen we de theorie af met praktische oefeningen: je wordt in staat gesteld de aangeboden theorie te vertalen naar je eigen project. In de Twynstra Gudde aanpak van projecten staat pragmatisme en situationeel handelen voorop.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt