TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Aanbesteden en contracteren

  De basis voor een succesvolle samenwerking

  Bij aanbesteden en contracteren is het de kunst partijen en belangen succesvol bij elkaar brengen. Daarbij geldt: hoe evenwichtiger de strategie, hoe beter de samenwerking en hoe beter het resultaat voor allebei. In programma’s en projecten moet daar steeds weer de focus op liggen. Maar hoe leg je precies de basis voor succesvolle projecten en een goede samenwerking? Wij geven - in bouw en infrastructuur - vorm aan innovatieve en uitgebalanceerde strategieën om de markt te benaderen en constructief samen te werken. Daarbij helpen wij je niet alleen de marktbenadering uit te voeren, maar ook om te bouwen aan effectief samenwerkende teams.

  Aanbesteden en contracteren

  De basis voor een succesvolle samenwerking

  Bij aanbesteden en contracteren is het de kunst partijen en belangen succesvol bij elkaar brengen. Daarbij geldt: hoe evenwichtiger de strategie, hoe beter de samenwerking en hoe beter het resultaat voor allebei. In programma’s en projecten moet daar steeds weer de focus op liggen.Maar hoe leg je precies de basis voor succesvolle projecten en een goede samenwerking? Wij geven - in bouw en infrastructuur - vorm aan innovatieve en uitgebalanceerde strategieën om de markt te benaderen en constructief samen te werken. Daarbij helpen wij je niet alleen de marktbenadering uit te voeren, maar ook om te bouwen aan effectief samenwerkende teams.

  Lees meer
  Tot de best passende marktbenaderingsstrategie komen

  Tot de best passende marktbenaderingsstrategie komen

  Als je marktbenaderingsstrategie voor een programma of project goed is, heb je daar lang profijt van. Je zet een belangrijke stap om je doelen te bereiken.

  Lees meer
  De markt benaderen met oog voor de belangen van beide partijen

  De markt benaderen met oog voor de belangen van beide partijen

  Wie kwaliteit zaait, zal kwaliteit oogsten. Maar hoe kweek je vertrouwen en zet je de toon voor een succesvolle samenwerking?

  Lees meer
  Teams effectief laten samenwerken

  Teams effectief laten samenwerken

  Vaak moeten de partijen - na het tekenen van het contract - jarenlang met elkaar samenwerken. De relatie tussen de partners is essentieel voor het succes van het project of programma. Hoe pak je dit aan?

  Lees meer

  Tweefasen-contract helpt complexe bouwprojecten vooruit

  Wil jij impact maken met contracten en risicomanagement?

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Meer expertises

  Assetmanagement

  Met goed assetmanagement weet je waar je bij het beheer en onderhoud op moet sturen. Beheer en onderhoud worden goed afgestemd op je strategie.

  Projectmanagement

  Voor steeds meer projecten is kennis vereist van marktoverschrijdende disciplines. Hoe ga je daarmee om in een samenleving die steeds mondiger én veeleisender is?

  Risicomanagement

  Projecten in de bouw, infrastructuur en mobiliteit zijn steeds complexer en uitdagender. De maatschappij kijkt kritisch mee en heeft weinig begrip voor verrassingen achteraf.