Organisatieontwikkeling | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Organisatieontwikkeling

 

Door toenemende digitalisering, gebruik van technologie, flexibilisering, een krappe arbeidsmarkt en het bewustzijn “na de crisis”, zijn organisaties genoodzaakt te veranderen. Wendbaarder, agile, lean, gericht op kerntaak en de klant. U heeft met al deze veranderingen te maken. Soms radicaal, soms slechts op deelgebieden. Maar altijd gezamenlijk. Een verandering kan alleen plaatsvinden wanneer de mensen in uw organisatie mee-veranderen. Wij hebben vele middelen en instrumenten om uw medewerkers én uw organisatie te helpen ontwikkelen. 

Professionalisering handen en voeten geven

Bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden vragen om veerkrachtige, zelfsturende professionals. Om te kunnen excelleren in een voortdurend veranderende omgeving, wordt er veel van hen verwacht. Twynstra Gudde helpt organisaties om professionals de ruimte te geven.

Lees verder

Haal het beste uit uw medewerkers

Medewerkers in uw organisatie doen voortdurend nieuwe kennis op. Hoe kunt u bevorderen dat die kennis door anderen wordt benut zodat de hele organisatie er beter van wordt? Met inzicht in leer- en ontwikkelprocessen helpen wij u het beste uit uw mensen te halen. 

Lees verder

De ontwikkeling van uw organisatie versterken

Uw organisatie verandert. U heeft ambities op het vlak van samenwerking of zelfsturing. Maar wat vraagt dat van uw medewerkers en leidinggevenden? Met een ontwerp op maat en goed gekozen interventies leggen wij een krachtig fundament voor ontwikkeling van uw organisatie.

Lees verder

Uw mensen meenemen in uw nieuwe strategie

Uw organisatie is zich aan het vernieuwen en daarin wilt u uw mensen meekrijgen. Dat vereist gedragsveranderingen. Een eerste stap is inzicht verkrijgen ín, en bewust worden ván gedrag. Daarna draait het om snappen, voelen en daadwerkelijk dóen.

Lees verder

Omgaan met spanningen in uw organisatie

U merkt aan het ziekteverzuim dat er spanningen en irritaties zijn binnen uw organisatie. Dat heeft te maken met de economische crisis en met bezuinigingen. Via een ontwikkeltraject helpen wij uw managers hiermee om te gaan.

Lees verder

Mensen

Britta Gielen

ontwikkelt leiders in organisaties

Martijn Jansen

Senior partner

Dorine Wesel

Senior adviseur

Cases

Het nieuwe adviseren, het nieuwe samenwerken

De afgelopen 10 jaar is de manier van organiseren in de zorg en de vraagstukken die er liggen veranderd. Binnen de advieswereld heeft ook een grote transitie plaats gevonden. Van grote logge organisaties wordt nu meer in netwerken gewerkt, waardoor zij wendbaarder zijn en meer inspelen op dat wat wordt gevraagd. De samenwerking tussen Twynstra Gudde en Reinaerde, een instelling voor mensen met een beperking, illustreert dit goed. Reinaerde zocht een volwaardig projectteamlid dat op gelijkwaardige basis een bijdrage zou leveren in de volgende stap van de ontwikkeling van de organisatie.

Lees de case

Actuele opleidingen

Masterclass 'Verandermanagement'

Nieuwe data volgen spoedig! Maak uw interesse vast kenbaar!

Veranderingen zijn in alle organisaties aan de orde van de dag. Cultuurveranderingen, reorganisaties, integratie van bedrijfsonderdelen, efficiencyprogramma's en professionaliseringsprogramma's buitelen over elkaar heen. Ze hebben allemaal te maken met het veranderen van de organisatie. Ben jij als (programma)manager of adviseur betrokken bij een dergelijke verandering? Dan reikt onze masterclass jou de helpende hand.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Wizard

Britta Gielen

ontwikkelt leiders in organisaties

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Referenties