TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Innovatie

  Innovaties organiseren, versnellen en realiseren

  Publieke en private organisaties staan voor grote vraagstukken zonder duidelijke oplossing. Of het nu gaat om de zorgtransitie, de vernieuwing van het onderwijs, relevant blijven voor jouw klanten of het oplossen van de wooncrisis. Het zijn grote uitdagingen waarbij het niet helpt om meer van hetzelfde te doen. Er is een nieuwe aanpak nodig met nieuwe ideeën, processen, producten en diensten. In de waan van de dag is dit vaak moeilijk te realiseren. Om van een idee een succes te maken, zijn kennis, energie en een andere manier van werken nodig. Wij helpen je met deze grote vraagstukken door innovaties succesvol te organiseren, te versnellen en te realiseren.

  Innovaties versnellen

  Innovaties versnellen

  Aan ideeën voor innovaties is binnen de meeste organisaties geen gebrek. De kunst is om ze een goed vervolg te geven. Wij helpen je om kansrijke ideeën snel uit te werken tot prototypes en uiteindelijk te lanceren in je organisatie en markt.

  Lees meer
  Innovatie structureel organiseren

  Innovatie structureel organiseren

  In de waan van de dag is het vaak lastig om vooruit te kijken en te blijven vernieuwen. Daarom ontwerpen we samen met jouw organisatie een goede strategie en governance voor het innovatieproces en zorgen we voor een sterke innovatiecultuur en borging van innovaties

  Lees meer
  Nieuwe kansen ontdekken en realiseren

  Nieuwe kansen ontdekken en realiseren

  Om relevant te blijven en de complexe uitdagingen van deze tijd aan te kunnen, moet je inspelen op de sterk veranderende omgeving. Welke veranderingen en kansen zie jij? Wij helpen je om relevante trends en behoeften te ontdekken en hiervoor winnende producten en diensten te ontwikkelen en te realiseren.

  Lees meer

  Cases

  Cases

  5 kansen voor facility management en de gebouwde omgeving

  Neem contact op met ons team

  Alle mensen

  Neem contact op met ons team

  Alle mensen