TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu
  vorm-expertise12

  Omgevingsmanagement

  Resultaatgerichter werken met strategisch omgevings-management

  Een project of programma staat nooit op zichzelf. Je hebt altijd te maken met de belangen van gebruikers, klanten, medewerkers, omwonenden of andere betrokkenen. Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) helpt je om complexe projecten of programma’s soepel te laten verlopen. Je leert hoe je - op een gestructureerde manier - conflicten met de omgeving oplost of voorkomt. En hoe je bouwt aan duurzame relaties. Zo werk je resultaatgerichter, zelfs als de belangen ver uit elkaar liggen.

  Omgevingsmanagement

  Resultaatgerichter werken met strategisch omgevings-management

  Een project of programma staat nooit op zichzelf. Je hebt altijd te maken met de belangen van gebruikers, klanten, medewerkers, omwonenden of andere betrokkenen. Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) helpt je om complexe projecten of programma’s soepel te laten verlopen.Je leert hoe je - op een gestructureerde manier - conflicten met de omgeving oplost of voorkomt. En hoe je bouwt aan duurzame relaties. Zo werk je resultaatgerichter, zelfs als de belangen ver uit elkaar liggen.

  Lees meer
  Inzicht in je omgeving

  Inzicht in je omgeving

  Binnen een project heb je vaak te maken met onder andere omwonenden, bedrijven, overheid en politiek. Hoe houd je overzicht binnen die ingewikkelde omgeving?

  Lees meer
  Je medewerkers trainen en coachen

  Je medewerkers trainen en coachen

  Het is niet makkelijk om op een strategische manier met alle - soms tegenstrijdige - belangen om te gaan. Alle reden dus om je medewerkers goed te trainen en coachen.

  Lees meer
  In dialoog met de stakeholder

  In dialoog met de stakeholder

  Goed omgaan met je omgeving betekent in de eerste plaats: met succes een gesprek aangaan. Maar hoe doe je dat als er zoveel verschillende belangen zijn?

  Lees meer

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Meer expertises

  Samenwerken

  Het antwoord op de grote uitdagingen van deze tijd

  Omgevingswet

  Snel grip krijgen op de veranderingen, om goed voorbereid aan de slag te gaan

  Social design

  We helpen eigendommen zoals vastgoed en infrastructuur goed onderhouden

  Burgerparticipatie

  Meer bereiken door het samen te doen