Financieel management | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Financieel management

U zoekt inzicht, zekerheid en continuïteit op het gebied van financieel management. Wij weten complexere financiële vraagstukken inzichtelijk te maken en effectief op te pakken. U krijgt van ons altijd praktisch toepasbare, creatieve en duurzame adviezen.

Hoe financieert u uw voorgenomen activiteit

U heeft een goed en solide plan, maar nu wilt u dat gefinancierd krijgen. Welke stappen neemt u dan? Wij weten de weg. Ons netwerk is uitgebreid en we kennen creatieve manieren om uw project financieel maar verantwoord voor elkaar te krijgen.

Lees verder

Hoe maakt u uw voorgenomen activiteiten financieel haalbaar

Is uw project of programma financieel haalbaar? Is een voorgenomen investeringsbeslissing verantwoord? Wij stellen als experts een businesscase voor u op, doen een haalbaarheidsanalyse en bedenken samen met u nieuwe verdienmodellen.

Lees verder

Hoe houdt u controle over de financiën van uw activiteiten

Bewaking van de financiën bij een project/programma is cruciaal. U wilt immers geen overschrijdingen. Wij hebben hierin jarenlange ervaring. Wij voeren, als u dat wenst, uw hele administratie. Bewaken uw financiën van a tot z.

Lees verder

Hoe waardeert u de effecten van uw plan

U wilt weten wat het maatschappelijk rendement van uw plannen is. U vraagt zich af welk projectalternatief het meeste bijdraagt aan de welvaart en welzijn van de mensen in uw stad of wijk. Of bent u op zoek naar alternatieve verdienmodellen als verbreding van uw businesscase? Wij ondersteunen u.

Lees verder

Mensen

Henk Hoogmoed

Partner

Claudia Hanemaaijer-van Hasselt

Adviseur

Erwin Uil

Manager en adviseur ruimtelijke vraagstukken

Martin Stout

Adviseur

Cases

Financieel management Stadshart Alphen aan den Rijn

Sinds 2001 bouwt Alphen aan den Rijn aan een nieuw stadshart. Inmiddels is de Hoge Zijde grotendeels gereed in naar tevredenheid in gebruik genomen. Twynstra Gudde heeft als extern lid van het projectbureau het financieel management geleverd.

Lees de case

Wizard

Henk Hoogmoed

Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt