Evaluaties en onderzoek

U wilt uw beleid, project of programma grondig tegen het licht houden. Doet u wel de juiste dingen? Wij helpen u daarbij en altijd gericht op leren. Door onze evaluaties wordt uw beleid, project of programma effectiever. Ook helpen wij u bij (strategisch) beleidsonderzoek, we kijken samen terug, maar ook naar de toekomst en hoe u het nog beter kunt doen.

Uw project of programma evalueren

U wilt halverwege of tegen het einde van uw project of programma kijken wat er goed gaat en wat nog beter kan. Haalt u er wel het maximale uit? Onze evaluatie is zodanig opgesteld dat u  direct praktisch aan de slag kunt met de uitkomsten.

Lees verder

Beleidsdoorlichting uitvoeren

U voert beleid om bepaalde doelen te bereiken. Periodiek onderzoekt u dat beleid op doeltreffendheid en doelmatigheid. Wij ondersteunen u daarbij, maar bieden ook iets extra’s: een doorkijk naar de toekomst.

Lees verder

Uw samenwerking evalueren

U bent partner in een samenwerkingsverband en wilt er meer uithalen. Het gaat niet per se slecht, maar u voelt aan dat het beter kan. Met onze expertise van samenwerken helpen wij u verder.

Lees verder

(Beleids)onderzoek uitvoeren

U zoekt naar een goede onderbouwing van uw keuzes. Of u worstelt met een probleem dat u niet goed helder krijgt of met het bepalen van de beste strategie. Bovendien wilt u de beperkte middelen efficiënt besteden. Met ons solide (beleids)onderzoek kunnen wij hierin ondersteunen.

Lees verder

Cases

Evaluatie gebiedsgericht werken

De provincie Noord Brabant heeft het programma Gebiedsgericht werken geïnitieerd. Binnen dit programma werkt de provincie samen met tien streeknetwerken. Twynstra Gudde evalueert de samenwerking.

Lees de case

Wizard

Jaap Groenendijk

Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt