Projectbeheersing | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Projectbeheersing

Overheden op alle niveaus geven uitvoering aan tientallen grote projecten op het gebied van infrastructuur, waterbouw en vastgoed. Voor een succesvol verloop is beheersing van die projecten in termen van tijd, geld, kwaliteit en risico’s essentieel. Het draagt bij aan de sturing van het project en het behalen van de projectdoelstellingen. Op grond van welke informatie geeft u sturing? Hebt u werkelijk grip op het projectverloop? Wij helpen u projectbeheersing werkend te krijgen.

Uw medewerkers trainen en coachen

U wilt dat uw medewerkers zelf beschikken over de competenties om projecten te beheersen. Ervaren managers projectbeheersing van Twynstra Gudde kunnen uw mensen trainen en coachen. Wij hebben oog voor de ontwikkeling van uw mensen en bieden direct toepasbare praktijkkennis.

Lees verder

Uw project probleemloos op koers houden

U wilt uw project goed, tijdig en binnen budget afronden. Het ontbreekt u echter aan de juiste capaciteit en expertise om erop te kunnen vertrouwen dat het goed komt. Twynstra Gudde ontzorgt. Als projectbeheerser staan wij u terzijde.

Lees verder

Een structuur voor projectbeheersing opzetten of verbeteren

U staat aan het begin van een project en wilt een adequate beheersorganisatie opzetten. Of u bent al onderweg en wilt er zeker van zijn dat u het project werkelijk beheerst. Wij analyseren de projectopzet en bijbehorende beheersstructuur  en dienen u van advies.

Lees verder

Mensen

Daniëlla van Well-Stam

Managing partner

Fianne Lindenaar

Partner

Dick Smorenberg

Senior adviseur

Jelmer Epema

Adviseur

Bart van den Berg

Senior adviseur

Henriëtte Nooter

Adviseur

Janneke van de Kuilen-Hazeleger

Adviseur

Kevin van Vulpen

Adviseur

Cases

Projectbeheersing Ruimte voor de Rivier IJsseldelta

Met het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta zal de waterveiligheid in de regio Kampen-Zwolle groter worden. Het is een complex project met verschillende onderdelen in een groot gebied. Twynstra Gudde was namens Rijkswaterstaat manager projectbeheersing.

Lees de case

Actuele opleidingen

Training 'Risicoanalyse/risicomanagement'

Maandag 7 oktober van 09.00-16.30 uur + online module

Risicomanagement start met het uitvoeren van een risicoanalyse. Je inventariseert de risico's die je project of programma bedreigen en kent ze een bepaald gewicht toe. En, als dat nodig blijkt, verbind je er passende maatregelen aan. De deelnemers van mei jl. hebben deze training met gemiddeld een 9 beoordeeld!

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Wizard

Bart van den Berg

Senior adviseur

Neem contact op

Vind de expert in uw markt