Assetmanagement | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Assetmanagement

Hoe gaat u als bedrijf, organisatie of overheid om met het beheer en onderhoud van eigendommen? Of het nu gaat om vastgoed, infrastructuur of andere middelen; met goed assetmanagement dragen deze bij aan uw centrale doelstellingen. Nu en op langere termijn. Twynstra Gudde helpt u daarmee. We leggen de koppeling tussen strategie en uitvoering en we zorgen dat u kunt sturen op resultaat. 

Beter organiseren

Bij goed assetmanagement ligt er een duidelijke relatie met de strategische doelen van uw bedrijf of organisatie. Kosten, prestaties en risico’s zijn met elkaar in balans en u weet waar u als manager op kunt sturen. 

Lees verder

Beter presteren

U wilt dat alle onderdelen van uw bedrijf of organisatie voldoen aan hoge prestatie-eisen. Ook het beheer en onderhoud van assets. Goed assetmanagement maakt die prestaties meetbaar. U kunt de kosten en opbrengsten monitoren en beïnvloeden. 

Lees verder

Beter samenwerken

De omgeving van uw bedrijf of organisatie stelt eisen aan het beheer en onderhoud van uw eigendommen. Andersom bieden externe stakeholders kansen voor samenwerking. Een goede contextanalyse geeft belangrijke input aan effectief assetmanagement.

Lees verder

Cases

Assetmanagement Piet Heintunnel: van doelen naar strategie naar aanpak

In de hoofdstad Amsterdam wordt een van de belangrijkste tunnels, de Piet Heintunnel, voor de bereikbaarheid van de stad gerenoveerd. De aanleiding voor de renovatie is tweeledig: enerzijds moeten er voorzieningen worden vervangen en anderzijds moet de tunnel per 1 mei 2019 voldoen aan wettelijke veiligheidseisen. Twynstra Gudde heeft de gemeente Amsterdam ondersteund bij een vertaling van de doelen van de stad naar een strategie voor de renovatie en een concrete aanpak voor de renovatie.

Lees de case

Wizard

Frank van Es

Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt