Wie we zijn Onze organisatie

Naast de verschillende adviesgroepen, kent TwynstraGudde twee aparte organisatie-onderdelen, Humanex en OpMorgen. Ook hebben wij een strategisch partnership met Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld. 

Humanex

Helpt bedrijven om van innovatie een voorspelbare bron van duurzaam winstgevende groei te maken. Door hun opdrachtgevers en eigen mensen in staat te stellen om hun ideeën tot leven te brengen en hun vermogen om te innoveren te versterken.

OpMorgen

Bij OpMorgen werken enthousiaste professionals die vooruit kijken. Met een open blik, doelgerichte visie en flinke dosis energie zetten zij zich in voor uitdagende projecten bij organisaties binnen zorg, energie, mobiliteit en innovatie. De adviseurs draaien op volle toeren mee in de organisatie. Samen met hun opdrachtgevers komen ze in beweging om vernieuwing, verandering of verbetering tot stand te brengen. Met elkaar bouwen zij aan morgen.

Aangesloten bij Cordence Worldwide

Wij hebben een strategisch partnership met Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld. Wat we delen: een eigenzinnige visie op het adviesvak. En onze specifieke kennis die van waarde is voor buitenlandse overheden en organisaties. Zoals bijvoorbeeld onze betrokkenheid bij deltaplannen in Bangladesh en Indonesië.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.