Wie we zijn Kwaliteitsgarantie

Een integere en maatschappelijk verantwoorde manier van werken, zien wij als een deel van onze professionaliteit. We hebben dat in onze werkwijze verankerd.

 

ISO-certificering

Tevreden opdrachtgevers zijn voor ons de belangrijkste graadmeter van kwaliteit. Een goed kwaliteitsmanagementsysteem helpt daarbij. Dat wij onze processen goed op orde hebben en daardoor kwaliteit kunnen bieden aan onze opdrachtgevers, bewijst sinds 1996 onze ISO-hercertificering. Wij zijn daarom blij dat we sinds 9 juli 2018 opnieuw zijn gecertificeerd. TwynstraGudde voldoet aan de norm ISO 9001:2005. Ons nieuwe certificaat is geldig tot 12 juli 2021.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ons vak en onze dagelijkse werkelijkheid. Dat uit zich in de manier waarop wij omgaan met onze kennis, onze mensen en onze productiemiddelen.

Certified Management Consultant

Sinds mei 2018 hebben wij het keurmerk van Certified Management Consultant Firm (CMC-Firm). Deze internationale status biedt u de zekerheid dat u met het inhuren van TwynstraGudde organisatieadviseurs in huis haalt die werken volgens de hoogste standaarden. Organisatieadviesbureaus moeten aan strenge voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor dit keurmerk. Bureaus moeten aantoonbaar hoge eisen stellen aan hun projectresultaten en hun interne continuïteit en stabiliteit laten zien. Ook respect van andere bureaus en een gedragscode, met procedures die de sociale verantwoordelijkheid van de onderneming benadrukken, zijn belangrijke criteria voor het krijgen van een CMC Firm certificering.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.