TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Magazine Handelen in transities

  Download ons nieuwe magazine ‘Handelen in transities’. We duiken diep in de wereld van maatschappelijke transities, samen met topdenkers en echte aanpakkers. Een ontdekkingsreis langs de vele facetten van maatschappelijke transities. 

   Download magazine Handelen in transities

  Het magazine ‘Handelen in transities’ staat bol van gesprekken met de meest inspirerende denkers en doeners op het gebied van maatschappelijke transities. Deze bijzondere uitgave markeert niet alleen het 60-jarige jubileum van TwynstraGudde, maar onderstreept ook onze focus op het werkend krijgen van maatschappelijke transities. 

  hansvijlbrief

  Inhoud magazine

  We laten vooraanstaande wetenschappers, adviseurs en bestuurders aan het woord, waaronder Hans Vijlbrief, Kees Dorst, Bram de Klerck, Geert Teisman en vele anderen. Het magazine vormt een ontdekkingsreis langs de diverse facetten van maatschappelijke transities. We gaan hierbij niet zozeer op zoek naar inspirerende vergezichten, maar naar de weerbarstige praktijk. We weten namelijk vaak vrij goed wat ons te doen staat, maar veel minder hoe dat te doen.

  En waarom verlopen transities vaak zo moeizaam? Wat moeten we in onze aanpak veranderen om het sneller, doortastender, rechtvaardiger te laten verlopen? Om hier een antwoord op te vinden, kijken we door verschillende lenzen zoals bestuurskunde, organisatiewetenschap en social design. Download nu jouw exemplaar.

  Nieuwe call-to-action


  andreschaminee

  Cases

  Cases

  Meer weten over transities?

  Alle mensen

  Meer weten over transities?

  Alle mensen