Wie we zijn Onze organisatie

Naast de verschillende adviesgroepen, kent TwynstraGudde twee aparte organisatie-onderdelen, Humanex en OchtendMensen. Ook hebben wij een strategisch partnership met Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld. 

Humanex

Helpt bedrijven om van innovatie een voorspelbare bron van duurzaam winstgevende groei te maken. Door hun opdrachtgevers en eigen mensen in staat te stellen om hun ideeën tot leven te brengen en hun vermogen om te innoveren te versterken.

OchtendMensen

Zij brengen vol enthousiasme beweging, met beide benen op de grond. Zij zetten resultaten neer binnen de grote maatschappelijke thema’s van nu en van de toekomst: zorg en gezondheid, energie en duurzaamheid en mobiliteit en ruimte. Als jonge professionals van TwynstraGudde werken zij in rollen als projectleider, project- of programmasecretaris en omgevingsmanager. Dit doen ze niet alleen in de ochtend en altijd met de energie van een nieuwe dag.

Aangesloten bij Cordence Worldwide

Wij zijn lid van Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld. Wat we delen: een eigenzinnige visie op het adviesvak en onze specifieke kennis die van waarde is voor buitenlandse overheden en organisaties. Zoals bijvoorbeeld onze betrokkenheid bij deltaplannen in Bangladesh en Indonesië.

Over Cordence Worldwide

Een continu veranderende wereld betekent dat onze opdrachtgevers klaar moeten zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en deze een stap voor te blijven. Dit vereist ondernemerschap, verbinding en wendbaarheid.

Cordence Worldwide is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke adviesbureaus met het vermogen om samen te denken en te werken. Door onze gezamenlijke waarden, kennis en expertise te bundelen komen we tot vernieuwende en onderscheidende oplossingen.

Onze gezamenlijke kennis helpt je om toekomstige ontwikkelingen voor te zijn.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.