TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu
  Wie we zijn

  Onze organisatie

  Bij TwynstraGudde werken 375 mensen in verschillende adviesgroepen en ondersteuning. TwynstraGudde kent een apart organisatie-onderdeel voor jong-professionals onder de naam OchtendMensen. Ook hebben wij een strategisch partnership met Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld.

  Wie we zijn

  Onze organisatie

  TwynstraGudde adviseert overheid en bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. We bieden onze opdrachtgevers unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Iets van blijvende waarde creëren, daar gaan we voor. Daardoor hebben we een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.

  Lees meer

  OchtendMensen

  Zij brengen vol enthousiasme beweging, met beide benen op de grond. Zij zetten resultaten neer binnen de grote maatschappelijke thema’s van nu en van de toekomst: zorg en gezondheid, energie en duurzaamheid en mobiliteit en ruimte. Als jonge professionals van TwynstraGudde werken zij in rollen als projectleider, project- of programmasecretaris en omgevingsmanager. Dit doen ze niet alleen in de ochtend en altijd met de energie van een nieuwe dag.

  Aangesloten bij Cordence Worldwide

  Wij zijn lid van Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld. Wat we delen: een eigenzinnige visie op het adviesvak en onze specifieke kennis die van waarde is voor buitenlandse overheden en organisaties. Zoals bijvoorbeeld onze betrokkenheid bij deltaplannen in Bangladesh en Indonesië.

  Over Cordence Worldwide

  Een continu veranderende wereld betekent dat onze opdrachtgevers klaar moeten zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en deze een stap voor te blijven. Dit vereist ondernemerschap, verbinding en wendbaarheid.

  Cordence Worldwide is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke adviesbureaus met het vermogen om samen te denken en te werken. Door onze gezamenlijke waarden, kennis en expertise te bundelen komen we tot vernieuwende en onderscheidende oplossingen.

  Met onze gezamenlijke kennis helpen we om toekomstige ontwikkelingen voor te zijn.

  'Door de grote diversiteit in wat we doen en hoe we dat doen, zijn we in staat veel touwtjes aan elkaar te knopen. Wij nemen ervaringen en contacten mee waar onze opdrachtgever anders niet van had kunnen profiteren. Dat is een grote meerwaarde.'
  Fianne Lindenaar, partner adviesgroep Contractering en risicomanagement