10 keer leren van andere ruimtelijke opgaven | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

10 keer leren van andere ruimtelijke opgaven

Wij kunnen ontzettend veel van elkaar leren. Ook wij, als adviseurs, van onze opdrachten die we bij u uitvoeren. Kennis die we weer doorgeven bij een volgende opdracht. Tien aansprekende cases hebben we in een mooi vormgeven boekje voor u op een rijtje gezet. Een must read voor liefhebbers van ruimtelijke opgaven in Nederland. En waar wij ook wel trots op zijn.

Van een second opinion rondom de jaarbeurs in Utrecht, tot een marktselectie in Soesterberg, van programmamanagement in Den Haag tot financieel management in de Hoekse Waard, van tuinbouwondernemers in de Duin- en Bollenstreek tot de maakindustrie in Brainport. En dat allemaal geconcentreerd rondom ruimtelijke opgaven.

Wat ons bindt is onze fascinatie voor de leefomgeving, voor de wijze waarop partijen met elkaar samenwerken en hoe wij kunnen helpen om het verschil te maken. Er zit vast een case bij die u herkent. Neem gerust contact op met ons, of met organisatie waar de opdracht zich afspeelde. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. 

Download nu: Tien keer leren van andere ruimtelijke opgaven

Wilt u op de hoogte gehouden worden, of uitgenodigd worden tijdens een van onze kennisbijeenkomsten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Reageer