TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  TwynstraGudde op de Dutch Design Week

  Van 21 tot 29 oktober vond de Dutch Design Week in Eindhoven plaats waar zo’n 300.000 bezoekers van over heel de wereld in de transformerende werelden van ontwerpers stapten. Een prachtig speeltuin voor transities uit verschillende domeinen. TwynstraGudde was dit jaar goed vertegenwoordigd. Nieuwsgierig hoe? Lees snel verder.

  Toegevoegd door Fides Lapidaire op 8 november 2023

  In Nederland groeit het besef dat water geen product is dat zich voegt naar ons verlangen, maar dat we een relatie moeten aangaan met water. In samenwerking met de Dutch Design Week en de Embassy of Water organiseerden wij de expositie: onderWATERwereld. De onderWATERwereld stuurt aan op een herijking van het gesprek over ons waterbeheer. Het stelt projecten centraal die onderzoeken hoe een watersysteem eruit kan zien wanneer het ontworpen is vanuit wederkerigheid.

  Met de onderWATERwereld neemt TwynstraGudde een pionerende rol aan. Het daagt opdrachtgevers actief uit om gezamenlijk anders na te denken over vraagstukken in het waterdomein. De onderWATERwereld expositie was de hele week te vinden op het Stadhuisplein in Eindhoven.

  TwynstraGudde op de Dutch Design Week

  Tijdens de Dutch Design Week organiseerde TwynstraGudde een rondleiding over de rol van design bij wateropgaven.

  Met een groep van meer dan 50 waterprofessionals vanuit allerlei organisaties zijn we diep gedoken in de wereld van ontwerpers en hun blik op urgente wateropgaven.

  Lees meer over de onderWATERwereld tour.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen