Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  TwynstraGudde op de Dutch Design Week

  Van 21 tot 29 oktober vond de Dutch Design Week in Eindhoven plaats waar zo’n 300.000 bezoekers van over heel de wereld in de transformerende werelden van ontwerpers stapten. Een prachtig speeltuin voor transities uit verschillende domeinen. TwynstraGudde was dit jaar goed vertegenwoordigd. Nieuwsgierig hoe? Lees snel verder.

  Toegevoegd door Fides Lapidaire op 8 november 2023

  In Nederland groeit het besef dat water geen product is dat zich voegt naar ons verlangen, maar dat we een relatie moeten aangaan met water. In samenwerking met de Dutch Design Week en de Embassy of Water organiseerden wij de expositie: onderWATERwereld. De onderWATERwereld stuurt aan op een herijking van het gesprek over ons waterbeheer. Het stelt projecten centraal die onderzoeken hoe een watersysteem eruit kan zien wanneer het ontworpen is vanuit wederkerigheid.

  Met de onderWATERwereld neemt TwynstraGudde een pionerende rol aan. Het daagt opdrachtgevers actief uit om gezamenlijk anders na te denken over vraagstukken in het waterdomein. De onderWATERwereld expositie was de hele week te vinden op het Stadhuisplein in Eindhoven.

  TwynstraGudde op de Dutch Design Week

  Tijdens de Dutch Design Week organiseerde TwynstraGudde een rondleiding over de rol van design bij wateropgaven.

  Met een groep van meer dan 50 waterprofessionals vanuit allerlei organisaties zijn we diep gedoken in de wereld van ontwerpers en hun blik op urgente wateropgaven.

  Lees meer over de onderWATERwereld tour.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen