TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Webinar 25 januari 2024 Wat betekent de Spreidingswet voor jouw gemeente of provincie?

  De Spreidingswet is een feit. Je hebt er vast een en ander over gehoord in het nieuws, de actualiteitsrubrieken stonden er bol mee. Maar wil je nu echt begrijpen hoe deze wet in de praktijk werkt? Wat betekent dit voor jouw gemeente of provincie? Hier gaven wij antwoord op tijdens het webinar op 25 januari 2024 dat wij in samenwerking met Stadszaken organiseerden.

  Toegevoegd door Ruben Cales op 26 januari 2024

  De Spreidingswet brengt nieuwe taken en rollen met zich mee voor elke gemeenten en provincies. In samenwerking met Stadszaken organiseerden wij op 25 januari het webinar 'Wat betekent de Spreidingwet voor jouw gemeente of provincie?

  Lennert Hupkes en Ruben Cales belichtten de essentiële aspecten van de wet en gaven inzicht in de werking van de wet en de praktische gevolgen voor jouw organisatie. Beiden hebben ruime ervaring in de asielopvang. Lennert Hupkes - adviseur Huisvesting, Vastgoed en Facility management - bij het COA, Ruben Cales - adviseur Aandachtsgroepen - is nauw betrokken bij enkele Provinciale Regietafels (PRT) en samen adviseren zij gemeenten in de werking van de Spreidingswet. 

  Tijdens het webinar gingen zij in op:

  • Wat de huidige stand van zaken is met betrekking tot de opvang van ontheemden.
  • Wat in de regeling cruciale momenten zijn in de besluitvorming; wanneer gemeenten in het uiterste geval moeten 'leveren'.
  • Hoe samenwerking vorm kan krijgen tussen regionaal en provinciaal niveau.

  Presentatie van het webinar

  Wil je de presentatie die gebruikt is door Ruben en Lennert inzien? Download de presentatie hieronder.

  Meer weten over de impact op jouw organisatie?

  Alle mensen

  Meer weten over de impact op jouw organisatie?

  Alle mensen