Blog Even voorstellen... Jasmijn Oosterhoff

Op 1 mei ben ik gestart als adviseur bij de adviesgroep Zorg van TwynstraGudde. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s te werken aan uitdagende vraagstukken in de zorg.

Toegevoegd door Jasmijn Oosterhoff op 17 mei 2023

Vroeg of laat zullen we allemaal een beroep doen op de gezondheidszorg in ons land. In mijn rol als adviseur werk ik met zorgorganisaties aan antwoorden op actuele uitdagingen. Dit met als doel toekomstbestendige en passende zorg die voor iedereen toegankelijk is.

Als adviseur richt ik mij op zorgbrede vraagstukken rondom samenwerking, strategievorming en -implementatie, met specifieke affiniteit voor de ziekenhuissector. 

In opdrachten ga ik gestructureerd en pragmatisch te werk. Dit doe ik vanuit een positieve grondhouding en met gevoel voor het creëren van verbinding. Ik werk graag samen met verschillende disciplines, om vanuit diverse perspectieven naar een vraagstuk te kijken. Hierbij focus ik op het creëren van draagvlak voor verandering en de uitwerking van een concrete aanpak. Verbindend samenwerken en versnellen in complexe veranderopgaven is wat mij energie geeft.

Mijn stijl kenmerkt zich door zorgvuldigheid, een kritisch analytische blik en betrokkenheid. Naast aandacht voor de zachte kant van veranderen breng ik ook gevoel voor de harde kant, zoals het analyseren van zorgdata en cijfermatig onderbouwen van keuzes. 

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.