Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Blog Even voorstellen... Jasmijn Oosterhoff

  Op 1 mei ben ik gestart als adviseur bij de adviesgroep Zorg van TwynstraGudde. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s te werken aan uitdagende vraagstukken in de zorg.

  Toegevoegd door Jasmijn Oosterhoff op 17 mei 2023

  Vroeg of laat zullen we allemaal een beroep doen op de gezondheidszorg in ons land. In mijn rol als adviseur werk ik met zorgorganisaties aan antwoorden op actuele uitdagingen. Dit met als doel toekomstbestendige en passende zorg die voor iedereen toegankelijk is.

  Als adviseur richt ik mij op zorgbrede vraagstukken rondom samenwerking, strategievorming en -implementatie, met specifieke affiniteit voor de ziekenhuissector. 

  In opdrachten ga ik gestructureerd en pragmatisch te werk. Dit doe ik vanuit een positieve grondhouding en met gevoel voor het creëren van verbinding. Ik werk graag samen met verschillende disciplines, om vanuit diverse perspectieven naar een vraagstuk te kijken. Hierbij focus ik op het creëren van draagvlak voor verandering en de uitwerking van een concrete aanpak. Verbindend samenwerken en versnellen in complexe veranderopgaven is wat mij energie geeft.

  Mijn stijl kenmerkt zich door zorgvuldigheid, een kritisch analytische blik en betrokkenheid. Naast aandacht voor de zachte kant van veranderen breng ik ook gevoel voor de harde kant, zoals het analyseren van zorgdata en cijfermatig onderbouwen van keuzes. 

  Lijkt het je leuk om verder te praten?

  Alle mensen

  Lijkt het je leuk om verder te praten?

  Alle mensen