TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Even voorstellen ….. Marieke Sijm

  Op 1 juni ben ik gestart als adviseur duurzaam vastgoed bij de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management. TwynstraGudde is op mijn pad gekomen omdat ik meer impact wil maken aan de voorkant van een bouw- en/of huisvestingsopgave op het gebied van duurzaamheid, aangezien dáár de uitgangspunten worden bepaald. 

  Toegevoegd door Marieke Sijm op 3 oktober 2023

  Ik inspireer graag opdrachtgevers om hun vastgoed toekomstbestendig te maken door, naast een goed functionerend gebouw, ook te kijken naar de ambities op energiezuinigheid, circulariteit en klimaatbestendigheid. TwynstraGudde biedt mij een werkomgeving waarin ik deze persoonlijke ambities waar kan maken als aanvulling op een team waarin al veel kennis aanwezig is.

  Direct van start met circulariteit en verduurzaming

  Mijn start bij TwynstraGudde voelde als een warm bad, er is veel tijd om kennis te maken met collega’s en de organisatie. Ik kon vrijwel direct starten aan een uitdagende bouwkundige opgave waar ik mijn kennis over circulariteit kon toepassen. Ook ben ik als thematrekker Innovatie & Smart Buildings aan de slag gegaan voor EnergieRijk Den Haag. Daar hebben we het doel om ruim één miljoen m2 vastgoed voor 2040 te verduurzamen. In de korte tijd dat ik nu bij TwynstraGudde werk, zijn er ook al verschillende sociale activiteiten georganiseerd, zoals een borrel, een vakdag met de adviesgroep Ruimte, Wonen en Economie en op vakreis met het gehele team naar Bordeaux.

  Marieke Sijm

  Vóór TwynstraGudde

  Aan de Technische Universiteit Eindhoven ben ik opgeleid als architect, waar ik twee masters heb gevolgd waardoor ik zowel het ontwerpen, de technische maakbaarheid als ook duurzaamheid heb gecombineerd. Bij Paul de Ruiter Architects heb ik aan omvangrijke duurzame en circulaire bouwprojecten gewerkt van ontwerp tot uitvoering. Daarnaast heb ik als adviseur circulariteit en duurzaamheid gewerkt om de duurzame ambities van bouwprojecten en bouwgerelateerde bedrijven in de praktijk te brengen.

  Klantwens vertalen in een passend advies

  Veel plezier haal ik uit het adviseren en inspireren van opdrachtgevers die vraagstukken hebben rondom duurzaam en circulair vastgoed. Samen met de opdrachtgever de ambitie bepalen, bewaken en vergroten op thema’s zoals energietransitie, circulaire (bouw)economie en klimaatadaptatie. Om vervolgens inzichtelijk te maken welke keuzes relevant zijn voor een opgave om het vastgoed toekomstbestendig en duurzaam te maken.

  Door mijn achtergrond begrijp ik hoe complex (bouw)processen kunnen zijn en welke rol samenwerking en (technologische) vernieuwing spelen in het slagen van een opgave. Mijn ervaring in het samenwerken met diverse belanghebbenden met uiteenlopende doelen stelt mij in staat de klantwens te vertalen in een passend advies. Mijn kennis over duurzaamheid deel ik ook met mijn collega’s, zodat zowel ons eigen team als ook onze klanten een goede stap zetten richting een Paris Proof gebouwde omgeving.

  Een keertje koffie of thee drinken om verder te praten? Mail mij dan gerust via msj@tg.nl of bel me op 06 46 07 56 28.

  Een keer verder praten?

  Alle mensen

  Een keer verder praten?

  Alle mensen