TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Netwerkbijeenkomst management community - 5 april 2024 Netwerkbijeenkomst ‘Duurzaam managen’ met Douwe Schuhmacher

  Na een succesvolle eerste netwerkbijeenkomst van de management community van TwynstraGudde organiseren we op 5 april 2024 een nieuwe bijeenkomst met als thema ‘Duurzaam managen’. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek met Douwe Schuhmacher, auteur van het boek ‘Duurzaam managen’.

  Toegevoegd door Meryem Kilic-Karaaslan op 25 januari 2024

  Het lijkt wel of de wereld steeds meerDuurzaam-Managen-Boek_06 verdeeld raakt en we steeds minder begrip voor elkaar hebben, wat tot hevige conflicten kan leiden. In zijn boek legt Schuhmacher uit dat een mening als een persoonlijke bril is, die ieder mens draagt en die gekoppeld is aan de verschillende bewustzijnsniveaus op aarde. In de wetenschap is de tendens om alles als apart fenomeen te bestuderen, zonder verbanden met andere domeinen te leggen. In zijn boek brengt Schuhmacher spiritualiteit naar het domein van mens en organisatie. Door wetenschappelijke en spirituele inzichten met elkaar te verbinden ontstaat er een nieuw paradigma: een andere manier om naar de wereld te kijken.

  Gemeenschappelijk beeld

  Tijdens de netwerkbijeenkomst gaan wij hierover in gesprek met Douwe Schuhmacher. Hij geeft nieuwe inzichten voor managers, waarbij het opbouwen van een gemeenschappelijk beeld en ruim baan geven aan persoonlijk leiderschap de basis is. Zijn verhaal verrijkt hij met eigen ervaringen. Ook is er voor jou als deelnemer volop ruimte om eigen vragen in te brengen en in gesprek te gaan met Douwe Schuhmacher. Kijk op www.duurzaammanagen.nl voor meer informatie over het boek.

  Aanmelden

  Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort (Oliemolenhof 14a) en deze is van 15.00 tot 17.30 uur. We sluiten de bijeenkomst af met een gezellige netwerkborrel. Momenteel zijn we nog druk bezig met het samenstellen van een volledig programma voor deze netwerkbijeenkomsten. Deze ontvang je zodra deze definitief is. 

  Bekijk hier aftermovie van de eerste netwerkbijeenkomst van de management community van TwynstraGudde. 

  Netwerkbijeenkomst 20 juni 2024 - Door de x-curve: afbouwen en opbouwen

  We zijn ook al druk bezig met een derde netwerkbijeenkomst. Deze vindt plaats op 20 juni 2024 van 15.00 tot 17.30 uur, met als gastspreker onze interim manager Saniye Wolters. Een transitieproces vraagt om opbouwen van het nieuwe, maar ook om het afbouwen van het oude. In opbouwen zit veel energie en enthousiasme, bij afbouwen hebben we geen positieve woorden en beelden. We zitten juist in een periode waarin er veel afgebouwd moet worden in organisaties, maar hoe doe je dat? In de bijeenkomst op 20 juni gaan we ons verdiepen in dat aspect van een transitie met Saniye Wolters en haar casus. 

  Wil je hierbij aanwezig zijn? Reserveer deze datum dan in je agenda. Of geef je via onderstaand inschrijfformulier ook alvast op voor deze bijeenkomst. Zodra het programma van deze bijeenkomst definitief is, ontvang je hierover ook bericht van ons. 

   

  Ja, ik meld mij aan

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen