TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws TwynstraGudde en Wateropleidingen ontwikkelen nieuw HWBP opleidingsprogramma

  Tijdens de feestelijke Dijkwerkersdag op 28 maart 2024 tekenden Eric Withaar van de programmadirectie HWBP, Gabriëlle Knufman van Wateropleidingen en Fianne Lindenaar van TwynstraGudde gezamenlijk voor de herontwikkeling en uitvoering van het opleidingsprogramma van het HWBP voor de periode 2024-2028.

  Toegevoegd door Kevin van Vulpen op 2 april 2024

  Wateropleidingen en TwynstraGudde bundelen hun krachten om samen met alle betrokken partijen een hoogwaardig opleidingsprogramma te ontwikkelen en uit te voeren dat voldoet aan de behoeften van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Hierbij worden alle bestaande cursussen geanalyseerd, geactualiseerd en indien nodig aangepast. Dit is nodig omdat het HWBP voor de forse opgave staat om in 2050 alle waterkeringen te laten voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen. Om dit te realiseren moet er voldoende personele capaciteit beschikbaar zijn bij beheerders en programmadirectie, zowel kwantitatief als kwalitatief. 

  Blog hwbp

  V.l.n.r. Eric Withaar (HWBP), Fianne Lindenaar (TwynstraGudde), Gabriëlle Knufman (Wateropleidingen), Claudia Peters (Wateropleidingen), Irma Huijnen (HWBP) en Daniella van Well (TwynstraGudde).

  Mogelijkheden blijvend leren

  Het herziene opleidingsprogramma richt zich op de ontwikkeling van kennis, vaardigheden, competenties en ervaring. Naast cursussen en ontwikkelprogramma's biedt het ook mogelijkheden voor blijvend leren en op maat gemaakte teamcursussen. Het vernieuwde opleidingsprogramma gaat vanaf september van start. Deelnemers kunnen zich vanaf juni inschrijven via het leerportaal van het HWBP.

  Input van dijkwerkers

  Om ervoor te zorgen dat het programma aansluit op de behoeften van dijkwerkers, worden alle betrokkenen uitgenodigd om hun wensen kenbaar te maken. Er vinden gesprekken plaats met dijkwerkers en zij ontvangen een vragenlijst, die ze tot 19 april kunnen invullen via de volgende link: https://forms.office.com/e/mTu0kMajHx  

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen