TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Interview Veranderkunde hand in hand met interveniëren

  We hebben binnen het bureau een breed palet aan mooie interventies, maar wij weten het vaak niet van elkaar. Je valt als adviseur toch snel terug op de ‘geijkte methoden en technieken’ waar je al bekend mee bent. Terwijl kennisdelen en kennisontwikkelen belangrijke pijlers van onze organisatie zijn. Collega Jaco Blokland opperde het idee: ‘Zou het niet mooi zijn om het repertoire van TwynstraGudde te bundelen?’ Dat heeft mij niet meer losgelaten. En voilà, het idee voor Het Groot Interventieboek was geboren.

  Toegevoegd door Aniek Janssen op 2 juni 2023

  Veranderkunde gaat voor mij altijd hand in hand met interveniëren. Je kunt geen verandering teweegbrengen zonder te interveniëren. Maar andersom hoeft interveniëren niet altijd veranderkundig te zijn. Aniek JanssenDenk bijvoorbeeld aan een kleine micro-interventie, zoals wendingen of small talk. Als veranderkundige kies je vaak, vanuit een weloverwogen veranderstrategie, voor een serie aan interventies die in samenhang met elkaar tot een beoogde verandering moeten leiden. Dat heb ik met dit boek wel een beetje los moeten laten. We hebben bewust gekozen voor een pragmatische insteek, toegankelijk voor iedere adviseur, project- of programmamanager.

  Hoewel dit boek geen sterke veranderkundige insteek heeft, geloof ik toch dat het een verrijking is voor het vak. Bewustzijn ten aanzien van je eigen voorkeuren, perspectieven en handelingsrepertoire is namelijk één van de kernelementen van veranderkunde. Daarbij hoort óók: durven vertragen en bewust kiezen welke interventie je inzet en waarom. Als adviseurs interveniëren we dagelijks in de context van onze opdrachten. Als we er met dit boek voor zorgen dat we ons daar nóg bewuster van zijn, onze (nieuwe) collega’s daar bewust van maken en met elkaar ons repertoire blijven (door)ontwikkelen, dan zijn voor mij de belangrijkste doelen van dit boek meer dan behaald.

  Interventietest

  Interventietest TwynstraGuddeOp basis van de zelftest interventielijst uit Het Groot Interventieboek is de interventietest ontwikkeld. De interventietest bestaat uit een selectie van 35 interventies. Hoe bewust zijn jouw interventies? Vaak zijn we geneigd om instrumenten in te zetten waarmee we bekend zijn of die ons in het verleden een dienst hebben bewezen. Maar is die interventie ook het meest effectief voor jouw huidige opgave? Gebruik de interventietest om er achter te komen hoe jouw interventierepertoire er uit ziet en hoe je dit kunt vergroten.

  Het Groot Interventieboek bestellen

  Het Groot Interventieboek kun je via onderstaande bestelknop bestellen. Het boek is te bestellen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bestel je het boek particulier? Vul dan in het bestelformulier bij de verplichte organisatievelden je privé gegevens in.

  Bestellen

  ISBN 9789464028102 I NUR 801 | 407 pagina's | € 76,90 (incl. btw) | hardcover | 3e druk

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen