Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Blog Een programma als ondersteunende structuur tijdens transities in de zorg

  Een strategische heroriëntatie leidt vaak tot een herinrichting van de organisatie. En bij organisatieverandering is één ding zeker: er is pas ruimte voor iets nieuws als je het oude loslaat. Toch is dat loslaten voor bestuurders, managers en medewerkers moeilijk, de nieuwe organisatie staat immers niet meteen stevig. Een programmaorganisatie helpt dan om de transitie van de oude naar de nieuwe situatie goed door te komen en het tempo te maken dat nodig is.

  Toegevoegd door Arjan de Jong op 14 juni 2023

  Op 26 september 2023 vindt het jaarlijkse PGM Open Event plaats met als thema Professioneel werken in programma’s. Het programma bestaat uit zowel presentaties als workshops en leidt de deelnemers naar bouwstenen voor wat professioneel werken in programma’s is en moet zijn, vanuit drie invalshoeken:

  • De mens als sleutelfiguur.
  • Het programma als werkvorm.
  • De organisatie waarin programma’s worden uitgevoerd.

  De workshop die ik zal geven tijdens het PGM Open Event gaat over hoe een programma kan worden ingezet als ondersteunende structuur tijdens transities. Met behulp van analyse, maar vaak ook door trial & error ontdekte ik een aantal fundamentele succesfactoren voor programma’s als hulpstructuur bij organisatieverandering, zowel de do’s als de dont’s.

  In deze workshop neem ik je op interactieve wijze mee in hoe je die kunt toepassen in de transitie van jouw zorgorganisatie of samenwerkingsverband.

  Schrijf je in voor het PGM Open Event

  Bekijk hieronder de impressie van het 2022 PGM Open Event

  HubSpot Video

   

  logo-pgm-open@0.5x-100

  PGM Open is in 2012 begonnen als hét event over programmamanagement in Nederland. Een dag vol ontmoetingen tussen vakmensen, verrijking van kennis en verdieping van inzichten. Inmiddels is PGM Open uitgegroeid tot een organisatie en platform van waaruit allerlei activiteiten worden ontplooid om programmamanagement als vak verder op de kaart te zetten en door te ontwikkelen.

  Stel je vraag over transities in de zorg

  Alle mensen

  Stel je vraag over transities in de zorg

  Alle mensen