TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Ontwikkel- en opleidingsprogramma Ontwikkeltraject Managers van Morgen

  Managers van Morgen biedt managers met een aantal jaren werkervaring de mogelijkheid om snel door te groeien naar een ervaren medior of senior manager en leidinggevende. Als Manager van Morgen ben je werkzaam in opdrachten als interim lijn- project- en programmamanager in de zorg en het onderwijs. Daarnaast ga je intensief aan de slag met jouw professionele ontwikkeling.  

  Toegevoegd door Andrea Tempelman op 19 juli 2023

  Wij geloven dat complexe vraagstukken van vandaag vragen om een Manager van Morgen. Een manager met frisse ideeën, unieke talenten en een stevige ambitie. Een manager die authentiek is, lef heeft en out of the box durft te denken. Dat vraagt om een gezonde dosis zelfinzicht. Wij dagen je uit om uit je comfortzone te stappen, nieuwe ervaringen op te doen en daarin te groeien als authentieke manager. 

  Wij zien jou als individu met een eigen ontwikkelbehoefte. Wij geloven in de kracht van jezelf kennen en blijven ontwikkelen. En dat mag soms best een beetje schuren! We doen dit binnen een veilige en vertrouwde leeromgeving met ruimte om fouten te maken. 

  Ons ontwikkeltraject

  Het ontwikkeltraject dat Managers van Morgen biedt, ziet er als volgt uit: 

  Ontwikkeltraject Managers van Morgen

  Per jaar heb je een aantal dagen beschikbaar om te besteden aan jouw ontwikkeling. Je leert samen met anderen; formuleert jouw ontwikkelthema’s met je ontwikkelcoach, reflecteert met ‘peers’, spijkert vakkennis bij in een jaarlijkse opleiding, inspireert elkaar tijdens groepsbijeenkomsten en bespreekt met je manager wat je nodig hebt. 

  Bij Managers van Morgen ontdek je jouw leiderschapsstijl en doe je op verschillende manieren kennis en ervaring op in het managementvak. Ook neem je de kennis (bijvoorbeeld over innovatie en samenwerken) en kunde (bijvoorbeeld veranderkunde en project- en programmamanagement) van TwynstraGudde op en vertaal je die naar jouw werk. 

  De combinatie van aan het werk zijn én volop in ontwikkeling zijn, zorgt ervoor dat je continu je kennis en kunde kunt toetsen in de praktijk en bij kunt schaven. 

  Andrea Tempelman quote'Ik geloof dat mensen in hun kracht staan en de beste resultaten bereiken als ze doen waar ze blij van worden en waar ze goed in zijn.' ~ Andrea Tempelman, Ontwikkelcoach bij Managers van Morgen

   

  Meer weten over ons ontwikkeltraject?  

  Wil je meer weten over ons ontwikkeltraject? Neem dan contact op met Andrea Tempelman, Ontwikkelcoach bij Managers van Morgen (atp@tg.nl/06 13 45 59 10). 

   

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen