Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Ontwikkel- en opleidingsprogramma Ontwikkeltraject Managers van Morgen

  Managers van Morgen biedt managers met een aantal jaren werkervaring een hoogstaand meerjarig ontwikkel- en opleidingsprogramma, waarbij zij zich in een aantal jaren ontwikkelen naar het niveau van een ervaren medior- of senior-manager en -leidinggevende. Dit doen zij naast hun opdrachten in lijn-, project- en programmamanagement binnen de zorg en het onderwijs. 

  Toegevoegd door Andrea Tempelman op 19 juli 2023

  Wij geloven dat complexe vraagstukken van vandaag vragen om een Manager van Morgen. Een manager met frisse ideeën, unieke talenten en een stevige ambitie. Een manager die authentiek is, lef heeft en out of the box durft te denken. Dat vraagt om een gezonde dosis zelfinzicht. Wij dagen je uit om uit je comfortzone te stappen, nieuwe ervaringen op te doen en daarin te groeien als authentieke manager. 

  Martijn Schoormans quote'Ik word uitgedaagd om vanuit mijn sterktes en behoeften de volgende stap te zetten in mijn ontwikkeling. Met persoonlijke begeleiding en ruimte om een programma uit te stippelen dat bij mij aansluit.' ~ Martijn Schoormans, Manager van Morgen

   

  Wij zien jou als individu met een eigen ontwikkelbehoefte. Wij geloven in de kracht van jezelf kennen en blijven ontwikkelen. En dat mag soms best een beetje schuren! We doen dit binnen een veilige en vertrouwde leeromgeving met ruimte om fouten te maken. 

  Ons ontwikkeltraject

  Het ontwikkeltraject dat Managers van Morgen biedt, ziet er als volgt uit: 

  Ontwikkeltraject Managers van Morgen

  Per jaar heb je 11 dagen beschikbaar om te besteden aan jouw ontwikkeling. Je leert samen met anderen; formuleert jouw ontwikkelthema’s met je ontwikkelcoach, reflecteer met ‘peers’, ontdek jouw patronen met een coach, wissel ervaringen uit met een senior-manager, spijker vakkennis bij in een jaarlijkse opleiding, inspireer elkaar tijdens groepsbijeenkomsten en bespreek met je manager wat je nodig hebt. 

  Bij Managers van Morgen ontdek je jouw leiderschapsstijl en doe je op verschillende manieren kennis en ervaring op in het managementvak. Ook neem je de kennis (bijvoorbeeld over innovatie en samenwerken) en kunde (bijvoorbeeld veranderkunde en project- en programmamanagement) van TwynstraGudde op en vertaal je die naar jouw werk. 

  De combinatie van aan het werk zijn én volop in ontwikkeling zijn, zorgt ervoor dat je continu je kennis en kunde kunt toetsen in de praktijk en bij kunt schaven. 

  Andrea Tempelman quote'Ik geloof dat mensen in hun kracht staan en de beste resultaten bereiken als ze doen waar ze blij van worden en waar ze goed in zijn.' ~ Andrea Tempelman, Ontwikkelcoach bij Managers van Morgen

   

  Meer weten over ons ontwikkeltraject?  

  Wil je meer weten over ons ontwikkeltraject? Neem dan contact op met Andrea Tempelman, Ontwikkelcoach bij Managers van Morgen (atp@tg.nl/06 13 45 59 10). 

   

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen