TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Werken bij Onze impactmakers

  Bij TwynstraGudde bouw je mee aan een leefbare wereld, voor nu én straks. Samen maken we het verschil. Met meer dan 375 talentvolle en inspirerende collega's uit verschillende vakgebieden en met zeer uiteenlopende expertises werken we aan vraagstukken die het hart en de toekomst van de samenleving raken, zoals energie en klimaat, wonen, veiligheid, landbouw, mobiliteit, zorg en onderwijs.

   

  Het blijft bij ons niet bij praten of balletjes opgooien. We zetten processen in beweging, brengen partijen bij elkaar en zorgen dat plannen ook gerealiseerd worden. Hierbij koppelen we een brede kijk op samenwerkingskunde, project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde aan specifieke kennis van een vakgebied of domein.

  Onze professionals staan nooit stil. We werken doorlopend aan onze ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We vullen elkaar aan en dagen elkaar uit. Alles om Nederland verder te helpen.

  ‘Processen begeleiden, daar zijn we goed in. Maar bij de huidige transities weten we nog niet waar we precies heengaan. Wat wij daarom doen, is naast de opdrachtgever staan en sámen zoeken. We signaleren ontwikkelingen, delen kennis en brengen vertrouwen, juist ook als we het experiment aangaan en de bekende paden verlaten. Zo krijgen we samen de transitie werkend.’
  Zenzi Pluut, partner Energie
  Collega's

  Gemiddelde leeftijd

  % Verhouding m/v

  Wij zijn trots op onze 375 collega's die iedere dag impact maken.