TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Event OnderWATERwereld tour tijdens Dutch Design Week

  De watersector staat voor grote uitdagingen. Droogte, extreem weer en waterkwaliteit die hard achteruitgaat zijn allemaal problemen die invloed hebben op onze leefwereld. De watersector trekt aan de bel: blijven doorgaan zoals we deden is niet genoeg. Het vraagt om andere keuzes en een andere werkwijze. Tijdens de Dutch Design Week organiseerde TwynstraGudde een rondleiding over de rol van design bij wateropgaven.

  Toegevoegd door Fides Lapidaire op 8 november 2023

  Ontwerp kan een belangrijke rol spelen bij het vinden van oplossingen voor grote uitdagingen in de watersector. Ontwerpers hebben een unieke manier van kijken naar de wereld en zijn in staat om verrassende oplossingen te bedenken. Op vrijdag 27 oktober is er een speciale rondleiding gegeven tijdens de Dutch Design Week die zich richtte op ontwerp voor wateropgaven. 

  Met een groep van meer dan 50 waterprofessionals vanuit allerlei organisaties zijn we diep gedoken in de wereld van ontwerpers en hun blik op urgente wateropgaven. De opmerkingen ‘Dit inspireert me!’ en ‘Wat fijn om gelijkgestemde in de watersector te ontmoeten.’ hebben we zowel in de ochtend als in de middag sessie gehoord. Dit geeft ons enorm veel motivatie om ook volgend jaar een tour te organiseren. 

  onderWATERwereld

  Wij zien de onderWATERwereld als een plek waar we het gesprek over onze verhouding tot water willen herijken. 

  Dit doen we door ingrijpende wateropgaven tastbaar te maken en ontwerptrajecten op te zetten die de natuurlijke balans tussen mens en water opzoeken. 

  We initiëren veel maar doen dit zeker niet alleen. Dus heb jij een opgaven waar jij deze blik bij wilt betrekken? Of wil je concreet aan de slag met een waterwederkerigheid workshop, de stem van water of een social design traject? Neem direct contact met mij op of kijk voor meer informatie op onderwaterwereld.online.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen