Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Event OnderWATERwereld tour tijdens Dutch Design Week

  De watersector staat voor grote uitdagingen. Droogte, extreem weer en waterkwaliteit die hard achteruitgaat zijn allemaal problemen die invloed hebben op onze leefwereld. De watersector trekt aan de bel: blijven doorgaan zoals we deden is niet genoeg. Het vraagt om andere keuzes en een andere werkwijze. Tijdens de Dutch Design Week organiseerde TwynstraGudde een rondleiding over de rol van design bij wateropgaven.

  Toegevoegd door Fides Lapidaire op 8 november 2023

  Ontwerp kan een belangrijke rol spelen bij het vinden van oplossingen voor grote uitdagingen in de watersector. Ontwerpers hebben een unieke manier van kijken naar de wereld en zijn in staat om verrassende oplossingen te bedenken. Op vrijdag 27 oktober is er een speciale rondleiding gegeven tijdens de Dutch Design Week die zich richtte op ontwerp voor wateropgaven. 

  Met een groep van meer dan 50 waterprofessionals vanuit allerlei organisaties zijn we diep gedoken in de wereld van ontwerpers en hun blik op urgente wateropgaven. De opmerkingen ‘Dit inspireert me!’ en ‘Wat fijn om gelijkgestemde in de watersector te ontmoeten.’ hebben we zowel in de ochtend als in de middag sessie gehoord. Dit geeft ons enorm veel motivatie om ook volgend jaar een tour te organiseren. 

  onderWATERwereld

  Wij zien de onderWATERwereld als een plek waar we het gesprek over onze verhouding tot water willen herijken. 

  Dit doen we door ingrijpende wateropgaven tastbaar te maken en ontwerptrajecten op te zetten die de natuurlijke balans tussen mens en water opzoeken. 

  We initiëren veel maar doen dit zeker niet alleen. Dus heb jij een opgaven waar jij deze blik bij wilt betrekken? Of wil je concreet aan de slag met een waterwederkerigheid workshop, de stem van water of een social design traject? Neem direct contact met mij op of kijk voor meer informatie op onderwaterwereld.online.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen