Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Benchmark Inzicht in energieverbruik van jouw gebouw met Paris Proof Benchmark

  TwynstraGudde heeft zich verbonden aan het Paris Proof Commitment. Als onderdeel van deze toewijding bieden we onze klanten kosteloos de Paris Proof Benchmark aan. Met behulp van deze benchmark kun je op een eenvoudige manier het daadwerkelijke energieverbruik van gebouw(en) of vastgoedportefeuille in kaart brengen.

  Toegevoegd door Ilse van Milaan op 3 oktober 2023

  Het bereiken van de klimaatdoelstellingen van Parijs is van cruciaal belang. Hiervoor zijn we kritisch op onze eigen voetafdruk: het verduurzamen van onze huisvesting, bedrijfsvoering en mobiliteit. Echter is de impact die we kunnen maken in onze projecten en samen met onze opdrachtgevers vele malen groter. Daarom zetten we in om deze impact, onze ‘CO2 handafdruk’, inzichtelijk te maken en te sturen op het behalen van onze doelstellingen vóór 2040. Een eerste stap hierin is het aanbieden van de Paris Proof Benchmark.

  Paris Proof Benchmark-voet-hand

  In de Paris Proof Benchmark bepalen we aan de hand van daadwerkelijke energiegegevens van een gebouw of portefeuille de resterende verduurzamingsopgave. Onze Paris Proof Benchmark bieden we kosteloos aan en voegen we toe als een visuele laag aan jouw bestaande informatie. We vertalen de gegevens van vastgoed naar heldere en visuele online rapportages op gebouw en portefeuille niveau. Dit gebeurt volledig via de WEII methode. Op deze manier kun je op een overzichtelijke manier zien waar de uitdagingen liggen en gerichte acties ondernemen.

  paris proof benchmark

  Aanvullende producten

  Naast de Paris Proof Benchmark bieden we ook aanvullende producten aan om jouw duurzaamheidsdoelen te ondersteunen. We kunnen je helpen bij het formuleren van een visie en ambitie op het gebied van Paris Proof, waarbij we onze expertise en ervaring inzetten.

  Daarnaast hebben we ruime ervaring in het opstellen van Portefeuille routekaarten. Deze routekaarten geven je inzicht in het verwachte energieverbruik en de emissies die verband houden met materialen in jouw gebouw(en), evenals de stappen die nodig zijn om operationele gebouwen te realiseren die voldoen aan de Paris Proof standaard.

  Lees hier meer over het verduurzamen van vastgoed. 

  Bij TwynstraGudde voelen we ons verantwoordelijk om een duurzame toekomst te realiseren. We helpen je om jouw gebouwen richting Paris Proof te brengen. Samen kunnen we de overgang naar een groenere en veerkrachtigere wereld versnellen!

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe de Paris Proof Benchmark jouw organisatie kan helpen.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen