TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  3 oktober 2024 - Diner en dialoog door TwynstraGudde en de Ooa De waardevolle adviseur: midden in de wereld

  Wat vraagt deze tijd van ons als adviseurs? Wanneer vinden we dat we ons werk goed doen en waardevol bezig zijn? Tegen welke morele dilemma’s lopen we aan? Tijdens dit event gaan we, tijdens een feestelijk diner, met elkaar de dialoog aan over deze en meer actuele vragen en dilemma's. 

  Toegevoegd door Liesbeth Beneder op 28 maart 2024

  Het is een spannende, intense tijd. Grote transities veranderen de wereld en daarmee verandert ook onze rol als adviseur. De neutrale adviseur bestaat niet meer. Wij willen waarde toevoegen en vanuit morele ambitie een maatschappelijke bijdrage leveren. We zijn gewend midden in de samenleving te staan. Met onze blik gericht op de toekomst en de grote uitdagingen van deze tijd. 

  Tijdens dit event willen we vooral reflecteren en onszelf afvragen: wat vraagt deze tijd van ons als adviseurs? Wanneer vinden we dat we ons werk goed doen en waardevol bezig zijn? Hoe meten we dat? Tegen welke morele dilemma’s lopen we aan? En verschilt de kijk op ons vak per generatie? 

  We worden uitgedaagd, gaan in gesprek en maken tijdens een feestelijk diner met elkaar de balans op.

  Meld je aan

  Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Er zijn maximaal 75 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Het definitieve programma wordt later bekend gemaakt. 

  OAA-Blog

   

  Ja, ik meld mij aan

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen