Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Blog Klaar voor een innovatie-eindsprint?

  Het einde van het jaar nadert, maar je to-do lijst en innovatieambities zijn nog lang niet klaar. Herkenbaar? Hoewel we aan het begin van het jaar afspreken dat innovatie dit jaar écht prioriteit krijgt, komen er dagelijks urgentere zaken voorbij. Het goede nieuws is: je hebt nog een paar weken de tijd voor een innovatie-eindsprint! Met deze vijf tips zet je innovatie dit jaar nog op de kaart en zorg je ervoor dat je het nieuwe jaar goed begint.

  Toegevoegd door Jacqueline van Duijvenbode op 10 november 2023

  cijfers-voor blog-01Begin klein

  Wil je dit jaar nog een succesje vieren? Het organiseren van een hackathon gaat waarschijnlijk niet meer lukken, maar je kunt wel één goed idee een stap verder brengen door een belangrijke aanname te toetsen. Maak een prototype en test dit bij klanten. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar enthousiaste collega's, veel knutselspullen en een ochtend de tijd. Een methode die wij hiervoor gebruiken is de Design Sprint.

  Lees hier meer over de Innovatie Design Sprint

  Of download direct de toolkit 'Van idee naar business' waarmee we je helpen om van jouw idee een commercieel of maatschappelijk succes te maken.

  Download toolkit van idee naar business

  cijfers-voor-blog-02b Vier de successen

  We zitten vaak zo in onze innovatiebubbel dat we alleen maar zien wat er beter kan. Terwijl voor de rest van de organisatie jouw resultaten vaak best indrukwekkend zijn. Maak daarom een boekje van wat je al hebt bereikt en deel dit met de rest van de organisatie. De voorbeeldprojecten uit zo’n boekje helpen om collega’s een beeld te geven van het type innovatieprojecten waarop je je focust, het kan een aanleiding zijn voor gesprek én collega’s op waardevolle ideeën brengen. Lees hier over de innovatieagenda die we maakten voor het COA.

  Sluit het jaar innovatief af

  cijfers-voor-blog-03bVersnel innovatieprojecten die goed gaan

  Heb je nog budget over voor dit jaar? Geef dan extra gas op dingen die goed gaan. Voeg bijvoorbeeld iemand toe aan het projectteam die (tijdelijk) kan helpen met het versnellen van innovaties. Of betrek iemand die een (digitaal) prototype kan maken zodat je sneller aannames kan toetsen. Dit zal je helpen om de energie vast te houden en de voortgang van de projecten te versnellen. Wij helpen je graag! 

  cijfers-voor-blog-04Zorg voor ritme

  Zorg ervoor dat er ritme in je innovatieprojecten komt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een vast moment in de week of maand te prikken om aan innovaties te werken. Een andere manier om ritme te creëren is door gebruik te maken van een buitenboord motor. Wij helpen organisaties vaak als tijdelijke innovatiemanager of ideecoach. In deze rol helpen we om ervoor te zorgen dat innovatie hoog op de agenda blijft staan.

  cijfers-voor-blog-05Kickstart innovatie aan het begin van het jaar

  Begin het jaar goed door innovatie al vanaf de eerste dag hoog op de agenda te zetten. Door aan het begin van het jaar een energiemoment te creëren zoals een hackathon of een innovatie challenge raken collega’s geïnspireerd en zullen ze vol energie de innovatieprojecten verder oppakken. Januari leent zich perfect voor zo’n kick-off omdat de decemberdrukte achter de rug is en mensen van nature meer geneigd zijn weer vooruit te kijken. Begin dus vandaag om het nieuwe jaar goed te starten!

  Lees hier meer over bijvoorbeeld een lowcode hackathon of lees hier over een opdracht waarin we in één dag tot 6 digitale innovaties kwamen

  Lees hier hoe wij innovaties succesvol organiseren, versnellen en realiseren.

  Hopelijk helpen deze tips je om een innovatie-eindsprint te maken én het nieuwe jaar vol inspiratie te beginnen. Aan de slag? Download hier onze toolkit 'van idee naar business' waarmee we je helpen om van jouw idee een commercieel of maatschappelijk succes te maken. Inclusief deze overzichtelijke 'onepager'.

  blog-ideesprintwDownload toolkit van idee naar business

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen