Facility management | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Facility management

Onze expertises op gebied van facility management, huisvesting en vastgoed combineren wij met project- en programmamanagement en verander- en organisatiekunde. Wij staan voor een overtuigende vertaalslag van visie naar realiteit.

Klantmanagement in facilitaire regieorganisaties

Waar facilitaire organisaties veranderen naar het regiemodel ligt de focus initieel vaak op het professionaliseren van het leveranciers- en contractmanagement. Maar om de baten van regie echt te benutten is juist aandacht nodig voor de klantvraag.

Lees verder

Ontwikkelen naar een facilitaire regieorganisatie

Facilitaire organisaties ontwikkelen zich naar een regieorganisatie. Om meer flexibel mee te kunnen bewegen met de veranderende klantvraag, om kosten te besparen en om een optimale toegevoegde waarde te creëren voor de klant. Regie is de nieuwe standaard. Bent u al in regie?

Lees verder

De juiste sourcing strategie kiezen en realiseren

Het kiezen van de juiste sourcing strategie is geen eenmalig proces maar vereist in het huidige economische klimaat een continue afweging tussen de verschillende varianten van zelf doen, samenwerken en uitbesteden. Om kosten te besparen en flexibel in te kunnen spelen op veranderingen.

Lees verder

Uw bedrijfsvoering high performance organiseren

Betrouwbare informatie en een betrouwbare informatievoorziening zijn essentieel voor een High Performance Organisatie. Om verantwoording af te kunnen leggen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Maar ook om grip te hebben op de keten. Bent u klaar voor de High Performance Organisatie?

Lees verder

Succesvol facilitair veranderen

Facilitaire organisaties hebben te maken met ingrijpende veranderingen. Zowel vanuit de omgeving als vanuit de eigen facilitaire ambities en doelstellingen. Om succesvol te veranderen bent u op zoek naar een aanpak die past bij uw veranderopgave, uw omgeving, uw organisatie en uw medewerkers.

Lees verder

Mensen

Corinna van Diepen-Knegjens

Partner

Wouter Dreimüller

Adviseur

Bas Drijfhout

Adviseur

Bote Scholtens

Adviseur

Marloes Rodenburg

Adviseur

Guido Wierink

Adviseur

Wizard

Corinna van Diepen-Knegjens

Partner

Neem contact op

Vind de expert in uw markt