TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuwsbericht Nieuw contract facilitaire dienstverlening en adviesdiensten voor FMHaaglanden

  Op de valreep voor kerst ondertekende TwynstraGudde samen met de directeuren van Hospitality Group, Vebego en Pablo Hunnego een gloednieuw contract met FMHaaglanden. Een nieuwe raamovereenkomst voor facilitaire dienstverlening en adviesdiensten. 

  Toegevoegd door Corinna van Diepen-Knegjens op 5 januari 2024

  In deze raamovereenkomst worden projectleiders en adviseurs voor facilitaire dienstverlening ingehuurd die worden ingezet op maatwerktrajecten. Het gaat dan om bijvoorbeeld projecten als complexe verhuizingen of verbouwingen en het opleveren van lege panden. Ook worden huisvestingsadvies en andere facilitaire adviesdiensten met deze raamovereenkomst afgenomen. 

  'De wereld om ons heen verandert', zegt Pablo. 'Ontwikkelingen binnen de thema's hybride werken en duurzaamheid roepen om nieuwe inzichten en werkwijzen. Meer dan ooit is dat een uitdaging voor de doorontwikkeling en levering van al de producten en diensten van FMHaaglanden.

  'We zijn heel blij met jullie als partner, omdat duurzaamheid, creativiteit en goed werkgeverschap voorop staan', zegt Raphaëlle Vuillemin-van Baars die de aanbesteding vanuit ILM heeft begeleid. 'Partnerschap is belangrijk en wij verheugen ons op de samenwerking.'

  TwynstraGudde is nu voor de derde keer geselecteerd voor dit raamcontract en is trots op de succesvolle samenwerking en het continueren van het opgebouwde partnerschap met FMHaaglanden. 

  Ondertekening raamcontract FMHaaglanden

  Van links naar rechts: Pablo Hunnego, John Dommerholt, Corinna van Diepen-Knegjens en Albert van der Meulen.

  Ondertekening raamcontract FMHaaglanden groepsfoto

  Lees ook:

  Meer weten over deze raamovereenkomst?

  Alle mensen

  Meer weten over deze raamovereenkomst?

  Alle mensen