Werken bij Persoonlijke groei

TwynstraGudde helpt organisaties en mensen urgente en complexe maatschappelijke opgaven en veranderingen te realiseren, met blijvende waarde. Onze gemeenschappelijke drijfveer is een bijdrage te leveren aan een betere wereld van vandaag én morgen. Persoonlijke groei is daarbij essentieel. De School of Impact van TwynstraGudde maakt dit mogelijk en brengt de combinatie van leren en ontwikkelen, kennis- en vakontwikkeling en leren in de praktijk bij elkaar. En vormt zo het kloppend hart van onze organisatie. Daar waar impactmakers gemaakt worden.

 
HubSpot Video

Met de School of Impact doorloop je gedurende je hele TwynstraGudde loopbaan een intensief leer- en ontwikkelprogramma en neem je deel aan onze vakgroepen (de Gildes). Samen met je vak- en jaargenoten word je deelgenoot van de vak– en kennisontwikkeling van TwynstraGudde en werk je tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling als mens en adviseur. Waar je een kijkje in de keuken krijgt van wat TwynstraGudde maakt tot wat het is. Een organisatie waar de kennis en kunde van onze mensen en de impact die we maken centraal staan. Ontwikkel jezelf als mens en als professional.

Maak kennis met de School of Impact

Opleidingsprogramma’s

Voor zowel junioren, medioren als senioren hebben we opleidingsprogramma’s ontwikkeld. Het juniorenprogramma is gericht op het meer grip krijgen op je projecten en het leren adviseren. Deelnemers krijgen nieuwe kennis aangereikt (modellen en technieken), ontwikkelen nieuwe vaardigheden (zoals gesprekstechnieken) en leren hoe je beide kunt inzetten in de werkpraktijk (kunde).

Met het mediorenprogramma laten we onze adviseurs verder groeien en bloeien. De nadruk ligt op de professionele ontwikkeling, gespreksvaardigheden, adviesvaardigheden, teamontwikkeling en samenwerking en de interne/externe zichtbaarheid.

De senior adviseurs worden in het programma dat specifiek voor hen is ontwikkeld uitgedaagd om scherp naar henzelf, hun context en hun rol te kijken. De nadruk ligt op je professionele identiteit, persoonlijk leiderschap en op je rol als senior adviseur binnen TwynstraGudde en bij opdrachtgevers. Met dit programma leggen de adviseurs de basis voor het CMC-traject (Certified Management Consultant).

Ook voor de secretaresses en stafafdelingen hebben we een mooi programma ontwikkeld. Jaarlijks worden trainingen over de kerncompetenties aangeboden, toegespitst op de interne werkzaamheden, in basis en verdiepte vorm. Ook bieden we een workshop over grip op je energie aan en worden er taaltrainingen aangeboden, gericht op de spelling of schrijfvaardigheden. Daarnaast kunnen zij individueel specifieke opleidingen, trainingen of workshops volgen die passen bij hun interesse en ontwikkeling. Als er breder animo is voor een dergelijke training of workshop wordt dit ook wel incompany georganiseerd.

Daarnaast bieden we iedere nieuwe collega een onboarding programma en een introductie op de kerncompetenties.

Kennis- en vakontwikkeling in de Gildes

Nieuwe maatschappelijke opgaven vragen om nieuwe oplossingen. Om nieuwe aanpakken en nieuwe methodieken. In onze Gildes, vakgroepen, wordt onze kennis verder ontwikkeld en gedeeld. Hier groeit ons vakmanschap en onze kennis van onze kerncompetenties veranderkunde, samenwerkingskunde, project- & programmamanagement en evaluatie & onderzoek. Dit gebeurt via Gildecafés waarin we kennis en (opdracht) ervaringen delen, ontwikkelbijeenkomsten om nieuwe inzichten en producten te ontwikkelen en inspiratiebijeenkomsten met interessante sprekers.

Van deze bijeenkomsten worden regelmatig blogs geschreven, zodat we de opgedane kennis en inzichten zowel intern als extern kunnen delen. Hieronder een overzicht van de meest recente blogs:

HubSpot Video

Maak jij samen met ons impact op morgen?

Wil jij samen met ons werken aan de grote maatschappelijke opgaven van dit moment? En echt het verschil maken voor onze opdrachtgevers? Bekijk dan hieronder alle openstaande vacatures. We komen graag met je in contact. Wil je meer informatie over een vacature? Je kunt altijd contact opnemen met de betrokken adviseur of HR-adviseur.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.