TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Werken bij Persoonlijke groei met de School of Impact

  TwynstraGudde helpt organisaties en mensen urgente en complexe maatschappelijke opgaven en veranderingen te realiseren, met blijvende waarde. Onze gemeenschappelijke drijfveer is een bijdrage te leveren aan een betere wereld van vandaag én morgen. Persoonlijke groei is daarbij essentieel. De School of Impact van TwynstraGudde maakt dit mogelijk en brengt de combinatie van leren en ontwikkelen, kennis- en vakontwikkeling en leren in de praktijk bij elkaar. En vormt zo het kloppend hart van onze organisatie. Daar waar impactmakers gemaakt worden.

   

  Met de School of Impact doorloop je gedurende je hele TwynstraGudde loopbaan een intensief leer- en ontwikkelprogramma en neem je deel aan onze vakgroepen (de Gildes). Samen met je vak- en jaargenoten word je deelgenoot van de vak– en kennisontwikkeling van TwynstraGudde en werk je tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling als mens en adviseur. Waar je een kijkje in de keuken krijgt van wat TwynstraGudde maakt tot wat het is. Een organisatie waar de kennis en kunde van onze mensen en de impact die we maken centraal staan. Ontwikkel jezelf als mens en als professional.

  Maak kennis met de School of Impact

  Opleidingsprogramma’s

  Voor zowel junioren, medioren als senioren hebben we opleidingsprogramma’s ontwikkeld. Het juniorenprogramma is gericht op het meer grip krijgen op je projecten en het leren adviseren. Deelnemers krijgen nieuwe kennis aangereikt (modellen en technieken), ontwikkelen nieuwe vaardigheden (zoals gesprekstechnieken) en leren hoe je beide kunt inzetten in de werkpraktijk (kunde).

  Met het mediorenprogramma laten we onze adviseurs verder groeien en bloeien. De nadruk ligt op de professionele ontwikkeling, gespreksvaardigheden, adviesvaardigheden, teamontwikkeling en samenwerking en de interne/externe zichtbaarheid.

  De senior adviseurs worden in het programma dat specifiek voor hen is ontwikkeld uitgedaagd om scherp naar henzelf, hun context en hun rol te kijken. De nadruk ligt op je professionele identiteit, persoonlijk leiderschap en op je rol als senior adviseur binnen TwynstraGudde en bij opdrachtgevers. Met dit programma leggen de adviseurs de basis voor het CMC-traject (Certified Management Consultant).

  Ook voor de secretaresses en stafafdelingen hebben we een mooi programma ontwikkeld. Jaarlijks worden trainingen over de kerncompetenties aangeboden, toegespitst op de interne werkzaamheden, in basis en verdiepte vorm. Ook bieden we een workshop over grip op je energie aan en worden er taaltrainingen aangeboden, gericht op de spelling of schrijfvaardigheden. Daarnaast kunnen zij individueel specifieke opleidingen, trainingen of workshops volgen die passen bij hun interesse en ontwikkeling. Als er breder animo is voor een dergelijke training of workshop wordt dit ook wel incompany georganiseerd.

  Daarnaast bieden we iedere nieuwe collega een onboarding programma en een introductie op de kerncompetenties.

  Kennis- en vakontwikkeling in de Gildes

  Nieuwe maatschappelijke opgaven vragen om nieuwe oplossingen. Om nieuwe aanpakken en nieuwe methodieken. In onze Gildes, vakgroepen, wordt onze kennis verder ontwikkeld en gedeeld. Hier groeit ons vakmanschap en onze kennis van onze kerncompetenties veranderkunde, samenwerkingskunde, project- & programmamanagement en evaluatie & onderzoek. Dit gebeurt via Gildecafés waarin we kennis en (opdracht) ervaringen delen, ontwikkelbijeenkomsten om nieuwe inzichten en producten te ontwikkelen en inspiratiebijeenkomsten met interessante sprekers.

  Van deze bijeenkomsten worden regelmatig blogs geschreven, zodat we de opgedane kennis en inzichten zowel intern als extern kunnen delen. Hieronder een overzicht van de meest recente blogs:

  Maak jij samen met ons impact op morgen?

  Wil jij samen met ons werken aan de grote maatschappelijke opgaven van dit moment? En echt het verschil maken voor onze opdrachtgevers? Bekijk dan hieronder alle openstaande vacatures. We komen graag met je in contact. Wil je meer informatie over een vacature? Je kunt altijd contact opnemen met de betrokken adviseur of HR-adviseur.