TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Alle arbeidsvoorwaarden op een rij

  salaris
  Salaris

  Een aantrekkelijk salaris met vakantiegeld van één extra maandsalaris.

  bonus
  Bonus

  Een flexibele beloning tot 30% van je jaarsalaris bij goede financiële resultaten.

  pensioen
  Pensioen

  Wij betalen jouw pensioen-premie en je kan zelf belastingvrij bijsparen.

  vakantie
  Vakantie

  28 vakantiedagen en de mogelijkheid er per jaar 10 dagen bij te kopen of 6 te verkopen.

  vervoer
  Vervoer

  Keuze tussen een lease-auto of een OV kaart 1e klasse mét een extra mobiliteitsvergoeding.

  aandelen
  Aandelen

  Als medewerker heb je de mogelijkheid tot het kopen van aandelen.

  hybridewerken
  Hybride werken

  Bepaal de beste mix tussen werken bij de opdrachtgever, op kantoor of thuis. Je thuiskantoor kies je uit in onze webshop.

  schoolofimpact
  School of Impact
  Continue persoonlijke en professionele ontwikkeling met een van onze interne opleidingsprogramma’s.
  houseofimpact
  House of Impact
  Maatschappelijke bijdrage door mogelijkheid deel te nemen aan onder andere pro bono projecten.

  Inkomen

  Naast een goed vast salaris, ontvang je bij ons elk jaar één maand vakantiegeld. Als we het goed doen met het bedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen daarvan mee kan genieten, daarom keren we bij goede resultaten tot maximaal 30% van je totale jaarsalaris als flexibele beloning uit. Bij TwynstraGudde werken we zowel op kantoor, bij de opdrachtgever als thuis. Thuiswerken brengt kosten met zich mee. Daarom krijg je maandelijks zowel een internet- als thuiswerkvergoeding. En omdat wij vinden dat het belangrijk is dat je pensioen opbouwt, betalen wij jouw pensioenpremie. Je kunt er dan zelf nog voor kiezen belastingvrij bij te sparen tot het fiscaal maximum. Om jezelf weer op te laden, is het ook belangrijk dat je regelmatig vrij kunt nemen. Daarom krijg je van ons bij een fulltime dienstverband 28 vakantiedagen en de mogelijkheid er 10 dagen per jaar bij te kopen of 6 te verkopen.

  Inkomen
  Persoonlijke ontwikkeling

  Persoonlijke ontwikkeling

  We vinden het belangrijk dat jij je continu kan blijven ontwikkelen. Dit gebeurt in onze School of Impact, waarin de combinatie van leren en ontwikkelen, kennis- en vakontwikkeling en leren in de praktijk bij elkaar wordt gebracht. Gedurende je hele TwynstraGudde loopbaan doorloop je een intensief leer- en ontwikkelprogramma met interne en externe opleidingen. Je neemt deel aan onze vakgroepen (de Gildes), waarin je deelgenoot wordt van de vak– en kennisontwikkeling van TwynstraGudde en tegelijkertijd werkt aan je persoonlijke ontwikkeling als mens en adviseur. Daarnaast organiseert de adviesgroep waarbinnen je komt te werken (internationale) vakreizen. Wij vinden het belangrijk dat we ons ook buiten reguliere opdrachten in zetten voor maatschappelijke projecten. Vanuit onze House of Impact is het daarom mogelijk deel te nemen aan pro bono projecten.

  Groene toekomst

  Bij TwynstraGudde werk je hybride. In overleg met je opdrachtgever en leidinggevende bepaal je de optimale mix tussen werken bij je opdrachtgever, elkaar ontmoeten en werken op kantoor of thuiswerken. Je hebt je eigen regie over je werktijden. Deze vrijheid zie je ook terug in de keuze voor je laptop en telefoon. Kies je voor een door ons gekozen model of voor Bring your own device? Voor een nieuwe iPhone of een duurzame fairphone? Daarnaast kies je in onze eigen thuiswerkwinkel hoe jij jouw thuiskantoor wil inrichten. Omdat je veel reist, vinden we het belangrijk dat jij bepaalt hoe je reist en wat je hierin belangrijk vindt. Je hebt de keuze tussen een (elektrische) leaseauto of een 1e klasse OV kaart mét een extra vergoeding.

  Groene toekomst

  Ook impact maken?

  Meer over ons