TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Executive search

    Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

    Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

    Solliciteer nu
    Aanbesteden en contracteren

    Jurist

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    4 november 2021 Gedrag en samenwerken bij hybride werken: doe mee aan onze rondetafel

    Door corona is in organisaties ruimte gekomen voor een nieuwe – ogenschijnlijke - efficiënte manier van werken: hybride werken. Dit is meer dan je kantoor anders inrichten en je ICT op orde hebben. Als de werkstructuur verandert, heeft dit ook impact op ons gedrag en onze rituelen. Dit is dé kans om goede afspraken te maken over de manier van (samen)werken, zodat je voorkomt dat iedereen zijn eigen kaders hanteert. Maar hoe maak je goede afspraken? In een ronde tafel gaan we hierover met verschillende organisaties in gesprek en gaan we in op de combinatie van harde en zachte aspecten van hybride werken. Wil je hierover meepraten of wil je hierover meer te weten komen? Meld je dan aan!

    Toegevoegd door Lian Bongers op 20 maart 2024

    Inmiddels begeleiden wij diverse organisaties in dit proces. Tijdens het rondetafelgesprek delen we tips, ervaringen en zaken waar we tegenaan lopen met elkaar. We gaan in op vragen als: Hoe maak je goede afspraken? En waarover? Hoe zorg je voor voldoende draagvlak, commitment en verbinding? En hoe geef je leiding op (meer) afstand? Vanuit onze expertise zullen wij ook adviezen geven hoe dit op te pakken. We behandelen tijdens het gesprek diverse onderwerpen, waaronder de dilemma’s bij hybride werken, hoe te komen tot gedeelde gedragsregels, welke werkzaamheden lenen zich bij uitstek voor online werk en welke voor een live bijeenkomst, hoe op gewenst gedrag te sturen en hoe geef je goed leiderschap op afstand.

    Meepraten?

    Ben jij zoekende hoe je binnen jouw organisatie hybride werken goed kunt organiseren? Ben je benieuwd naar tips en ervaringen van anderen of wil je deze zelf delen tijdens dit rondetafelgesprek? Geef je dan op voor deze rondetafel door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt ook met twee personen vanuit één organisatie deelnemen. We vragen jullie je dan allebei aan te melden.

    Het rondetafelgesprek vindt plaats op donderdag 4 november van 16.00 – 18.00 uur op ons kantoor in Amersfoort. We sluiten deze middag af met een borrel.

    Gedrag en samenwerken bij hybride werken: doe mee aan onze rondetafel

    Ja, ik meld mij aan

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen

    H2: Ontwerpperspectief

    In het boek Designing With and Within Public Organizations introduceert auteur André Schaminée de kunst van het context bouwen - het creëren en onderhouden van de juiste context binnen publieke organisaties voor een eerlijk, grondig en toch beheersbaar ontwerpproces. De auteur legt aan de hand van talrijke cases de fundamentele verschillen uit tussen hoe designers en publieke organisaties denken over veranderen, samenwerken en macht, en hoe deze verschillen kunnen worden overbrugd. Hiermee wordt duidelijk wat nodig is om een goed idee ook daadwerkelijk tot verandering te laten leiden.

    H3: Het eerste deel

    Het eerste deel van het boek introduceert in duidelijke hoofdstukken verandermanagement, stakeholdermanagement, coalitievorming en macht vanuit een ontwerpperspectief. In het tweede deel van het boek legt de auteur uit hoe de nieuwe inzichten moeten worden toegepast om de juiste context te creëren en te behouden voor ontwerpen binnen publieke organisaties.