TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  11 april 2024 Vastgoed Masterclasses

  Op alle vlakken wordt de transitieopgave complexer. Ambities in vastgoed, huisvesting en duurzaamheid vragen veel van de vastgoedprofessional én hun organisaties. Hoe ga je daarmee om? En hoe pak je dit soort omvangrijke uitdagingen aan? We zijn hierover in gesprek gegaan tijdens de Vastgoed Masterclasses op 11 april 2024. 

  Toegevoegd door Wietske Theloesen op 25 april 2024

  We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst, waarin we elkaar hebben gesproken over de uitdagingen in vastgoed- en huisvestingsopgaven en hoe je hier als organisatie of vastgoedprofessional mee omgaat. 

  Tijdens deze middag deelde het Rijksvastgoedbedrijf haar visie, aanpak en bijzondere verhalen over de uitvoering van de renovatie van het Binnenhof. Vervolgens hebben we in diverse deelsessies kennis en ervaring met elkaar gedeeld. We zijn onder andere ingegaan op sturen op vastgoed- en investeringsprogramma’s, veranderingen in huisvesting, campusontwikkelingen, circulair renoveren, netcongestie, de inrichting van facilitaire- en vastgoedorganisaties en succesvol samenwerken in projectmanagement. 

  Aftermovie

  Van de Vastgoed Masterclasses hebben we een aftermovie gemaakt. Dit geeft je een impressie van de bijeenkomst, waarin een aantal professionals vertellen hoe ze deze middag hebben ervaren. 

  Doorpraten?

  Wil je meer informatie ontvangen over één van de deelsessies? Of wil je vrijblijvend doorpraten met een adviseur over jouw eigen vraagstuk? Vul dan onderstaand contactformulier in. Geef aan over welke deelsessie je vraag gaat en vul je vraag in. De juiste adviseur neemt dan op korte termijn contact met je op. Heb je een algemene vraag? Mail deze dan naar Karin Riksen-van de Grootevheen via kri@tg.nl.

   

  Heb je een vraag voor ons?

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen