TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Opleiden START Leiderschap

  Stevig, Talentvol, Ambitieus, Rebels, Toekomstgericht

  Ben je een jonge leidinggevende of manager die zich op het grensvlak van operationeel en strategisch leiderschap bevindt? Heb je bewust de volgende stap genomen met meer leidinggevende verantwoordelijkheden? Nu je de basisvaardigheden onder de knie hebt, ben je klaar voor meer verdieping en groei samen met gelijkgestemden. TwynstraGudde brengt jonge leidinggevenden uit zowel de publieke als private sector samen in het leiderschapsprogramma: START. Hierin werk je samen met 10 generatiegenoten uit diverse sectoren aan je leiderschapsstijl. We bieden je verschillende perspectieven aan. Van organisch naar disruptief, van coachend naar visionair, elk perspectief verrijkt en zet aan tot nadenken over je eigen voorkeur en benodigde vaardigheden. We dagen je uit om buiten je comfortzone te experimenteren en maken telkens de vertaalslag naar jouw rol en opgave.

  In het kort

  Datum

  Nieuwe data volgen!

  Duur van de opleiding

  8 bijeenkomsten (in ca. 6 maanden)

  Prijs

  € 6.000,- exclusief btw (inclusief 4 overnachtingen en alle accommodatie- en cateringkosten).

  Doelgroep

  Beginnend leidinggevenden of managers met leidinggevende rol; tot 39 jaar.

  Locatie

  Omgeving Utrecht, o.a. Het Huis Utrecht

  Inschrijven

  Wij zien de leidinggevende van morgen als: Stevig, Talentvol, Ambitieus, Rebels en Toekomstgericht. Met een aantal jaar werkervaring op zak sta je aan de start van een nieuwe loopbaan.

  In het leiderschapsprogramma

  • Word je bewust van je natuurlijke manier van leidinggeven en experimenteer je met stijlen die buiten je comfortzone liggen.
  • Ontwikkel je inzicht in wat jou drijft en hoe anderen hierin mee te nemen.
  • Versterk je sensitiviteit op de ontwikkelbehoeftes van mensen en het team waar je leiding aan geeft.
  • Zoek je naar de juiste balans tussen leidinggeven aan team, organisatie en (maatschappelijke) opgave.
  • Leer je aan het roer te staan van complexe veranderingen.
  • Treed je buiten je comfortzone.
  • Vergroot je het eigen netwerk en maak je duurzame relaties met gelijkgestemden.

  start-groep

   

  aankondiging START Leiderschap

  Na afloop van het programma ben je:
  Een stevig leidinggevende met zelfkennis en een duidelijke visie voor de toekomst van je team en organisatie. Met de ontwikkeling van coachende en strategische vaardigheden kun je schakelen tussen verschillende stijlen van leiderschap. Je haalt het maximale uit je eigen talent en helpt je team dit ook te doen, in een netwerk van rebelse gelijkgestemden laten jullie het belang zien van het jonge leiderschap van morgen.

  Luister naar wat deelnemers zeggen over START Leiderschap:

  START Leiderschap

  Ben jij klaar voor de START? Meld je dan nu aan of download onze brochure!

  Investering en data

  De kosten voor deelname bedragen € 6.000,- (exclusief btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief alle trainingsmaterialen, 4 overnachtingen en verblijfskosten op de locatie.

  We starten met een persoonlijke intake op een datum in overleg. De 1e module duurt 3 dagen, inclusief tussenliggende avonden en wordt gevolgd door een masterclass en een intervisiebijeenkomst. De 2e  en 3e module zijn 2 dagen met tussenliggende avond en worden ook gevolgd door een masterclass en een intervisiebijeenkomst. 

  De meerdaagse bijeenkomsten zijn inclusief avondprogramma en overnachting(en) op de tussenliggende avond(en).

  Annuleringsvoorwaarden

  Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn en/of je deelname aan de opleiding willen annuleren, geef dit dan uiterlijk 2 maanden voor aanvang door via opleidingen@tg.nl. Bij een niet tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt de kosten in zijn geheel in rekening te brengen.

  Neem contact op met onze trainers

  Alle mensen

  Neem contact op met onze trainers

  Alle mensen