Opleiden START Leiderschap

Stevig, Talentvol, Ambitieus, Rebels, Toekomstgericht

Ben jij een jonge leidinggevende of manager die zich bevindt op het grensvlak tussen operationeel en strategisch leiderschap? Heb je bewust gekozen voor een volgende stap met leidinggevende verantwoordelijkheden? Nu je de basis onder de knie hebt ben je toe aan meer verdieping en groeien met gelijkgestemden. TwynstraGudde brengt jonge leidinggevenden uit de publieke en private sector samen in het leiderschapsprogramma: START.

In het kort

Datum

De start is met een intake, datum in overleg. 1e Module: 29-30 november en 1 december 2023. In de tekst staan de precieze data vermeld.

Duur van de opleiding

8 bijeenkomsten tussen november 2023 en maart 2024

Prijs

€ 6.000,- exclusief btw (inclusief 4 overnachtingen en alle accommodatie- en cateringkosten).

Doelgroep

Beginnend leidinggevenden of managers met leidinggevende rol; tot 39 jaar.

Locatie

Omgeving Utrecht, o.a. Het Huis Utrecht

Inschrijven

Wij zien de leidinggevende van morgen als: Stevig, Talentvol, Ambitieus, Rebels en Toekomstgericht. Met een aantal jaar werkervaring op zak sta je aan de start van een nieuwe loopbaan.

In het leiderschapsprogramma

  • Word je bewust van je natuurlijke manier van leidinggeven en experimenteer je met stijlen die buiten je comfortzone liggen.
  • Ontwikkel je inzicht in wat jou drijft en hoe anderen hierin mee te nemen.
  • Versterk je sensitiviteit op de ontwikkelbehoeftes van mensen en het team waar je leiding aan geeft.
  • Zoek je naar de juiste balans tussen leidinggeven aan team, organisatie en (maatschappelijke) opgave.
  • Leer je aan het roer te staan van complexe veranderingen.
  • Treed je buiten je comfortzone.
  • Vergroot je het eigen netwerk en maak je duurzame relaties met gelijkgestemden.

start-groep

In dit persoonlijke leiderschapsprogramma versterk je met 10 generatiegenoten sector-overstijgend jouw leiderschapsstijl. We bieden je verschillende perspectieven aan. Van organisch naar disruptief, van coachend naar visionair, elk perspectief verrijkt en zet aan tot nadenken over je eigen voorkeur en benodigde vaardigheden. We dagen je uit om buiten je comfortzone te experimenteren en maken telkens de vertaalslag naar jouw rol en opgave.

aankondiging START Leiderschap

Na afloop van het programma ben je:
Een stevig leidinggevende met zelfkennis en een duidelijke visie voor de toekomst van je team en organisatie. Met de ontwikkeling van coachende en strategische vaardigheden kun je schakelen tussen verschillende stijlen van leiderschap. Je haalt het maximale uit je eigen talent en helpt je team dit ook te doen, in een netwerk van rebelse gelijkgestemden laten jullie het belang zien van het jonge leiderschap van morgen.

Luister naar wat deelnemers zeggen over START Leiderschap:

terugblik deelnemers START Leiderschap

Ben jij klaar voor de START? Meld je dan nu aan of download onze brochure!

Investering en data

De kosten voor deelname bedragen € 6.000,- (exclusief btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief alle trainingsmaterialen, 4 overnachtingen en verblijfskosten op de locatie.

We starten met een persoonlijke intake op een datum in overleg. De 1e Module is op 29-30 november en 1 december 2023. En vervolgens: Masterclass 1: middag van 19 december; Intervisie 1: middag van 12 januari; Module 2: 25 en 26 januari;  Masterclass 2: middag van 7 februari; Intervisie 2: ochtend van 23 februari en Module 3: 7-8 maart 2024. De drie meerdaagse modules zijn inclusief avondprogramma en overnachting op de tussenliggende avond(en).

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn en/of je deelname aan de opleiding willen annuleren, geef dit dan uiterlijk 1 maand voor aanvang door via opleidingen@tg.nl. Bij een niet tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt de kosten in zijn geheel in rekening te brengen.

Neem contact op met onze trainers

Alle mensen

Neem contact op met onze trainers

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.