TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Terugblik PGM Open Event 2023

  Wat is professioneel werken in programma’s? Dat was het thema van het 10de PGM Open Event op 26 september 2023.

  Toegevoegd door Helmuth Stoop op 21 november 2023

  Tijdens de 24 workshops en het (ronde) tafelgesprek met Machteld Licht, Lex Pepping en Bob Houtkamp, is er vanuit verschillende invalshoeken het onderwerp professioneel werken in programma's belicht. Aan het einde van de dag is er flink gelachen bij Rens van der Vorst (Technophilosopher) onze endnote. 

  Het was een feest om deze dag met ruim 300 deelnemers te beleven. We hopen jullie snel weer te zien tijdens onze netwerkbijeenkomsten en schrijf 24 september 2024 vast in je agenda voor het event van volgend jaar!

  Terugblik

  Bekijk alle foto's van het event!

  Lees meer in het magazine: de verslagen van de workshops, meningen van de keynote-gasten, infographics en nog veel meer. 

   

  Meer weten over PGM Open netwerk of het event?

  Alle mensen

  Meer weten over PGM Open netwerk of het event?

  Alle mensen