Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Blog Het goud in de data van je bedrijfsprocessen

  Al bekend met process mining? Het is de innovatieve en digitale manier om informatie uit je data te delven. Op een soortgelijke manier als mijnwerkers dat vroeger deden naar goud. In een bak met data ga je geautomatiseerd op zoek naar inzicht in hoe processen sneller en goedkoper kunnen maar bijvoorbeeld ook waar knelpunten zitten en hoe je op basis van data besluiten kunt nemen die voor goud gaan.

  Toegevoegd door Ellen Bakker op 30 mei 2023

  Je maakt met process mining eigenlijk een soort röntgenfoto van je bedrijfsprocessen. Voordat röntgen bestond werden behandelingen van patiënten uitgevoerd op basis van uitgebreid onderzoek, vuistregels voor diagnose en een stevige portie gokwerk. Die patiënt is nu jouw bedrijfsproces en de röntgenfoto is process mining. Je kunt er letterlijk mee in een bedrijfsproces kijken en zien wat er echt gebeurt in plaats van wat er op papier met elkaar is afgesproken. Goud!

  Het goud in de data van je bedrijfsprocessen

  Procesinnovatie met process mining

  Dat klinkt toch als muziek in de oren? Wij worden in ons werk regelmatig gevraagd om een proces te innoveren en opnieuw te ontwerpen om ze sneller, efficiënter, klantgerichter en meer rendabel te laten verlopen. Process mining is tijdens de design sprints die we daarvoor inzetten een waardevolle aanvulling op meer kwalitatieve methoden als de customer journey en de service blueprint. Want you can’t control what you can’t measure. Of het nu gaat om informatie over het gedrag van klanten en leveranciers, of het verloop van je interne of klantgerichte bedrijfsprocessen. Process mining maakt het transparant en het enige dat je daarvoor nodig hebt zijn eigenlijk de event logs die vaak al bestaan in je huidige ICT-systemen.

  Hoe innoveer je bedrijfsprocessen en transformeer je digitaal om prestaties te verbeteren?

  Resultaten van process mining

  Door het process minen wordt geautomatiseerd in kaart gebracht hoe een bedrijfsproces in de praktijk werkt over de grenzen van ICT-systemen heen, maar worden ook de vaak opmerkelijke afwijkingen in het proces en de knelpunten inzichtelijk gemaakt. Process mining laat je feitelijk het gat zien tussen je ideale bedrijfproces en hoe het bedrijfsproces in de praktijk loopt inclusief de oorzaken van de ineffiënties en knelpunten die je nu ervaart. Die inzichten worden ook nog eens fraai en overzichtelijk gevisualiseerd in diagrammen en animaties. Sta je al te popelen om ermee aan de slag te gaan en het goud in jouw bedrijfsprocessen te zien? Aarzel dan niet en neem contact met mij op, ik geef je graag een demonstratie!

  Meer weten over process mining?

  Alle mensen

  Meer weten over process mining?

  Alle mensen