TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Interview Omgaan met de veranderende wereld

  De ontwikkelingen in onze vakgebieden buitelen over elkaar heen. Technische oplossingen zijn er vaak wel. Maar uiteindelijk gaat het erom hoe mensen omgaan met de veranderende wereld, met elkaar en met zichzelf. Hoe zij zich aanpassen en hoe zij leren. Dat vind ik fascinerend. En dat was ook de reden waarom ik Het Groot Interventieboek zo’n mooi idee vond, passend bij de tijd waarin we leven. 

  Toegevoegd door Arianne Kloosterman op 2 juni 2023

  Het Groot Interventieboek is wat mij betreft echt een bundeling van de krachten van TwynstraGudde, het staat vol handvatten hoe om te gaan met veranderingen om ons heen. De beweging die een - op het eerste gezicht - kleine interventie kan veroorzaken, is soms enorm. 

  Arianne Kloosterman

  Dat heb ik me alleen nog maar meer gerealiseerd tijdens het schrijven van dit boek. Het schrijven was al een interventie op zich. Door de betrokkenheid en het enthousiasme, de mooie gesprekken en de nieuwe inzichten die we met elkaar hebben opgedaan, is er een hele beweging in gang gezet. 

  Gedurende het schrijfproces viel het me keer op keer op hoeveel ervaring en kennis er door onze organisatie stroomt. 

  Dat vind ik uniek en krachtig aan TwynstraGudde. Maar als startend adviseur is juist dat soms ook een zoektocht. Want waar begin je, hoe lukt het je om je al die interventies eigen te maken en wie kan je dat leren? Interveniëren is een vak. Maar wel een vak dat iedere adviseur - op zijn of haar manier - kan leren.

  Interventietest

  Interventietest TwynstraGuddeOp basis van de zelftest interventielijst uit Het Groot Interventieboek is de interventietest ontwikkeld. De interventietest bestaat uit een selectie van 35 interventies. Hoe bewust zijn jouw interventies? Vaak zijn we geneigd om instrumenten in te zetten waarmee we bekend zijn of die ons in het verleden een dienst hebben bewezen. Maar is die interventie ook het meest effectief voor jouw huidige opgave? Gebruik de interventietest om er achter te komen hoe jouw interventierepertoire er uit ziet en hoe je dit kunt vergroten.

  Ik hoop dat dit boek en interventietest handvatten geven voor het verbreden en verdiepen van ieders handelingsrepertoire. Ik zou zeggen, ga het vooral uitproberen, vind uit welke manier van interveniëren bij jou als adviseur past en verbreed je kennis en kunde!

  Boek bestellen

  Het Groot Interventieboek kun je via onderstaande bestelknop bestellen. Het boek is te bestellen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bestel je het boek particulier? Vul dan in het bestelformulier bij de verplichte organisatievelden je privé gegevens in.

  Bestellen

  ISBN 9789464028102 I NUR 801 | 407 pagina's | € 76,90 (incl. btw) | hardcover | 3e druk

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen