Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Energiearmoede

  Jij laat advies werken

  Iedereen praat over de energiearmoede. Bij TwynstraGudde blijft het niet bij praten of balletjes opgooien. We zetten processen in beweging, brengen partijen bij elkaar en zorgen dat plannen ook gerealiseerd worden. Wij laten advies werken. Sta je ook liever in het veld dan langs de zijlijn? Bij TwynstraGudde gaan vakontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hand in hand en werk je aan projecten en met collega’s die ertoe doen. Het klinkt misschien soft, maar we zijn een warme, mensgerichte organisatie. Onze hardheid zit op de inhoud. We zijn groot genoeg om ertoe te doen en klein genoeg om iedereen te kennen. Je krijgt vertrouwen je werk te doen op een manier die bij jou past. Want wij denken dat je op deze manier de meeste impact maakt. Ben jij gedreven om echt iets te betekenen in de energietransitie?

  ‘Bij TwynstraGudde werk je aan je ontwikkeling als mens en adviseur'

  De School of Impact van TwynstraGudde brengt de combinatie van leren en ontwikkelen, kennis- en vakontwikkeling en leren in de praktijk bij elkaar. En vormt zo het kloppend hart van onze organisatie. Daar waar impactmakers gemaakt worden.

  Ook impact maken?

  HubSpot Video

  ‘Je krijgt bij TwynstraGudde veel eigen verantwoordelijkheid. Ook hoe je je opdracht uitvoert’

  Cases

  Cases

  'TwynstraGudde is een informele organisatie. Iedereen is benaderbaar, ongeacht de functie die iemand heeft’

  Sophie de Jong, medior adviseur Energie

  Heb jij een vraag voor Sophie?

  Ervaren hoe het is om bij TwynstraGudde te werken? Meld je aan voor onze Inhousedag op 26 mei 2023.

  Lees meer

  School of impact

  De plek waar impactmakers worden gemaakt.

  Meer werken bij

  Lees hier hoe je samen met ons impact kan maken.

  Onze mensen

  Worden dit jouw nieuwe collega's?

  Meer energietransitie

  Lees hoe wij ervoor zorgen dat de energietransitie straks geen transitie meer is.