TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Innovatie Innovatie structureel organiseren

  Samen met de organisatie kijken we naar de strategie en governance van het innovatieproces en besteden aandacht aan de innovatiecultuur en borging van innovaties.

  Wat betekent een bepaalde innovatieve oplossing voor de mensen in je organisatie? Beschikken de medewerkers over de juiste middelen en de juiste skills? Is er een cultuur met ruimte om te vernieuwen en daarin soms ook fouten te maken? Met onze methode voor innovatie-interventie werken we op een gestructureerde manier razendsnel aan een oplossing op maat.

  BEAN (behavioural enabler, artifact en nudge)

  innovatieRottterdamSoms blijft de impact van innovaties beperkt doordat afspraken op papier niet worden gevolgd. Dikke kans dat er onderliggende patronen, gewoontes en routines zijn, die vernieuwing onbedoeld in de weg zitten. Ons rationele brein houdt van duidelijke afspraken, maar ons emotionele brein kiest de weg van de minste weerstand. Met onze BEAN’s-methodiek slaan we een noodzakelijke brug. Door beide kanten aandacht te geven, komen afspraken tot leven en kun je échte verandering realiseren.

  Randvoorwaarden voor innovatie organiseren

  Door in de hele organisatie te zorgen voor de juiste randvoorwaarden voor innovatie, zorg je voor een cultuur die vernieuwingen omarmt. Het zijn dan niet meer alleen de winnende ideeën, maar het is vooral de structurele inbedding van innovaties die helpt dat jouw organisatie de uitdagingen van morgen aankan. Wij helpen je om de basis te leggen voor een continu innovatieproces.

  Cases

  Cases

  Organiseer de randvoorwaarden voor innovatie met

  Alle mensen

  Organiseer de randvoorwaarden voor innovatie met

  Alle mensen