TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Gebiedsontwikkeling Beter besturen en organiseren

  De overheid bepaalt al lang niet meer alles zelf op ruimtelijk gebied. Er zijn allerlei partijen bij betrokken: burgers, ondernemers of investeerders. Een robuuste samenwerkingsvorm vormt de basis voor een soepele uitvoering op lange termijn.

   

  Bepalen hoe je gaat samenwerken, is een spannend moment. Samen leg je immers investeringen en risico’s voor jaren vast. Wij geven je een gedegen advies over de juiste vorm van samenwerking. De basis: het - gezamenlijk overeengekomen - inhoudelijke perspectief van de betrokken partners. De samenwerkingsvorm is volledig afhankelijk van de situatie en kan variëren van een samenwerkingsovereenkomst of een gemeenschappelijke regeling tot een stichting of BV/CV. We richten de ontwikkelingsmaatschappij vervolgens in, zorgen voor een passend bedrijfsplan en begeleiden je bij de bestuurlijke samenstelling.

  Het management en de directie goed invullen

  Heb je behoefte aan ondersteuning bij de invulling van diverse managementfuncties of de directieposities van een ontwikkelmaatschappij? Dan kunnen we ook   verantwoordelijkheid nemen voor de verdere uitvoering van de plannen. In de beginperiode vaak op ad interim basis en voor de langere termijn met ondersteunende functies. Wij geven dus niet alleen advies, maar dragen desgewenst ook de verantwoordelijk voor de uitvoering.

  Een regionale gebiedsvisie maken en financieel vertalen. Hoe pak je dat aan?

  In grote delen van ons land is de druk op de ruimte enorm. Wij helpen gemeenten, provincies en regio’s bij de ontwikkeling en financieel vertalen van een integrale regionale visie voor de (middel)lange termijn waarin ruimtelijke, economische én sociale opgaven samenkomen. Een gebiedsvisie met inzicht in de haalbaarheid van ambities en doelen.

  Bestaande ontwikkelingsmaatschappijen beter besturen

  Soms is het verstandig een bestaande ontwikkelmaatschappij tegen het licht te houden. Bijvoorbeeld als het niet helemaal lekker loopt, als er bestuurlijke spanning is of als de uitvoering stokt. Welke verwachtingen en onderliggende aannames kleuren de samenwerking? In zo’n situatie geeft onze frisse blik van buiten je het inzicht dat nodig is om de besturing of governance te verbeteren. Je profiteert van onze zeer uitgebreide ervaring op het gebied van samenwerken en gebiedsontwikkeling. Zo vergroot je de kans op succes. Lees meer over het Financieel management van gebiedsontwikkeling.
  Download onze aanpak

  Beoordelingskader gebiedsontwikkeling

  Besluiten over ruimtelijke ordening of gebiedsontwikkeling vragen om een evenwichtige bestuurlijke belangenafweging. Met welke functies is het maatschappelijk belang in een gebied of regio het beste gediend? Een nauwkeurig beoordelingskader helpt bij het nemen van een zorgvuldig afgewogen besluit. Lees meer over het beoordelingskader en wat dit voor jouw opgave kan betekenen.

  Regionale gebiedsvisie maken en financieel vertalen

  In grote delen van ons land is de druk op de ruimte enorm. Wij helpen gemeenten, provincies en regio’s bij de ontwikkeling en financieel vertalen van een integrale regionale visie voor de (middel)lange termijn waarin ruimtelijke, economische én sociale opgaven samenkomen. Een gebiedsvisie met inzicht in de haalbaarheid van ambities en doelen.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen