TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  AkzoNobel Specialty Chemicals, Gemeente Deventer, Herstructureringsmaatschappij Overijssel en de provincie Overijssel High Tech Campus Akzo Nobel

  Aan de IJssel te Deventer werd in 1838 gestart met de productie van peroxiden voor het bleken van meel want witbrood moest ook echt wit zijn, en niet grijs of grauw. Bijna 200 jaar later is de productie van peroxiden naar Mexico verplaatst en sluit het 9 hectare grote fabriekscomplex van AkzoNobel.

  De AkzoNobel Research en Developmentvestiging van Speciality Chemicals met ruim 300 medewerkers in Deventer wordt een broedplaats voor open innovatie in chemie en technologie. Wat de High Tech Campus is voor Philips, moet S/park worden voor AkzoNobel, dat is hun ambitie.

  In december 2017 hebben AkzoNobel Specialty Chemicals, de gemeente Deventer, de Herstructureringsmaatschappij Overijssel en de provincie Overijssel een overeenkomst getekend om samen het S/park te ontwikkelen. Zij investeren hierin samen ruim 25 miljoen euro.

  Gregor Heemskerk is in staat publieke en private partijen te verbinden. Wat ook helpt is de expertise van TwynstraGudde op het gebied van innovatieclusters en campusontwikkelingen.
  Rolf Teunis, adviseur Economie bij de provincie Overijssel

  Het centrum positioneert zich als the place to go in Europa voor de meest veeleisende chemie en technologie (chemtech) waar veiligheid, procesbeheersing en kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang zijn. Op het centrum kunnen jonge bedrijven samen met AkzoNobel nieuwe toepassingen en producten in de chemie ontwikkelen en opschalen. Bedrijven, kennisinstellingen, (startende) ondernemers, investeerders en studenten krijgen toegang tot een werkomgeving die onder meer bestaat uit een groot kennis- en bedrijvennetwerk, speciale onderzoeksfaciliteiten, zoals het unieke veiligheidslaboratorium, het analytisch lab, proeffabrieken met mogelijkheden om productie op te schalen en onderwijs- en trainingsvoorzieningen.

   

  Gregor Heemskerk is een regisseur die het vertrouwen kreeg van alle partijen en actief naar oplossingen heeft gezocht. Mede daardoor is het de vier partijen gelukt om binnen de deadlines een overeenkomst te sluiten en tot besluitvorming te komen.
  Peter J. Nieuwenhuizen, corporate director RD&I and Sustainability for AkzoNobel Specialty Chemicals

  Om het initiatief te versnellen is Gregor Heemskerk van TwynstraGudde is gevraagd om als onafhankelijke procesregisseur de publiek private samenwerking en financiering van het open innovatie centrum vast te leggen in een samenwerkingsovereenkomst. Samen met advocaat Manfred Fokkema van Infense Advocaten heeft Gregor Heemskerk de knelpunten geïnventariseerd, oplossingen verkend en compromissen gesloten.

  TwynstraGudde is expert op het gebied van campusontwikkelingen en innovatieclusters. Door ons werk voor o.a. Brainport Industries Campus (Eindhoven), Social Enterprise Campus (Apeldoorn), The Hague Humanity Hub, Maintenance Value Park (Terneuzen), Green Park Aalsmeer, Greenport Duin- en Bollenstreek, Utrecht Science Park, The Hague Security Delta, Delftech Park (Delft), Flevo Campus Almere, S/park, Foodlab Hoeksche Waard, Hilversum Media Park en Innovatiecluster Lelystad Airport weten wij dat elke situatie uniek is en een aanpak op maat vraagt.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen