Evenement Nieuwe editie van het PGM Open Event

PGM Open Event, hét event over programmamanagement in Nederland, bestaat 10 jaar en dat vieren we op 3 februari 2022. Tijd om nieuwe perspectieven te verkennen onder de noemer 'Het nieuwe samenwerken aan programma's'.

Toegevoegd door Helmuth Stoop op 20 september 2021

We staan stil bij verleden, heden en toekomst van het vak. Over hoe het was, is en misschien ooit zal worden. Vanuit 5 onderliggende thema’s schetsen we een caleidoscopisch beeld van programmamanagement:

  • Samenwerken aan programma’s
  • Transities als programma’s
  • Mens achter de programmamanager
  • Digitalisering en programma’s
  • Programma’s en opgave gericht werken

logo-pgm-open@0.5x-100

Tipje van de sluier

Het programma krijgt steeds meer vorm en om een tipje van de sluiter op te lichten introduceren we alvast één van onze keynote speakers en een aansprekende subsessie.

Michel Thiry is een van onze keynotes. Hij heeft uitgebreide wereldwijde ervaring met programmamanagement en in veel culturele omgevingen gewerkt. Hij wordt erkend als een wereldwijde autoriteit in het vak en heeft de ontwikkeling en implementatie van talrijke strategische programma's voor grote organisaties in zowel agile als traditionele contexten ondersteund. Hij heeft veel geschreven en lezingen gegeven en zal op 3 februari zijn licht laten schijnen over verleden, heden en toekomst van programmamanagement.

Jos van Dalen is programmadirecteur van het Programma Aardgasvrije Wijken, een majeure, complexe en langjarige opgave die iedereen – overheid, bedrijven en in het bijzonder inwoners – raakt en waar niet iedereen meteen op zit te wachten. Ga er maar aan staan als programmamanager om deze opgave tot een goed einde te brengen. Jos neemt ons mee in de aanpak van het programma, de manier waarop ze omgaan met het grote veld aan diverse stakeholders (waaronder de Tweede Kamer), zijn kijk op de waarde van programmamanagement, en de lessen die ze leerden.

Jouw ideeën zijn welkom

Heb je ideeën voor onderwerpen binnen dit thema, voor sprekers/gasten en/of voorbeelden van cases/producten uit de praktijk, en/of zou je zelf een bijdrage willen leveren? Laat het ons dan weten via een mail naar info@pgmopen.nl

Kijk op de website van PGM Open voor meer informatie over het event en om je in te schrijven voor de PGM Open nieuwsbrief.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.