TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Programmamanagement Een inspirerende programmamanager

  Een goede programmamanager bepaalt voor een groot deel het succes van een programma. Hij of zij moet kunnen inspireren, bouwen aan vertrouwen en koers houden in een veranderende context.

  Een goede programmamanager bepaalt voor een groot deel het succes van een programma. Hij of zij moet kunnen inspireren, bouwen aan vertrouwen en koers houden in een veranderende context.

  De spin in het web

  In een programma werk je per definitie aan een lastige opgave. Je hebt te maken met meerdere activiteiten en belanghebbenden, ambitieuze doelstellingen, een tijdelijk samenwerkingsverband en vaak een aanzienlijk budget. De programmamanager is de spin in het web: het gezicht naar buiten en de inspiratiebron naar binnen. Van een programmamanager wordt veel gevraagd.


  Wij zijn partner van hét jaarlijks event voor programmamanagers: PGM Open

   

  Het programma tot een succes maken

  De keuze van een geschikte programmamanager is vaak een van de eerste activiteiten bij het starten van een programma. Maar wat maakt iemand tot een geschikte programmamanager? Wie komt hiervoor in aanmerking? Je zoekt iemand die jou als opdrachtgever ontzorgt  en het programma samen met alle stakeholders tot een succes maakt. Iemand die zorgt dat je in control bent, ook al ben je slechts één van de spelers in het netwerk.

  Een interim programmamanager

  Bij TwynstraGudde hebben we ervaren managers die voor je klaarstaan. Als interim programmamanager kunnen zij jouw programma een vliegende start geven. In overleg stellen we een functieprofiel op begeleiden we assessments. Zo vinden we snel de manager die bij jouw programma past.

  Begeleiding en coaching

  Misschien heb je in je eigen organisatie een geschikte programmamanager. Wij kunnen hem of haar ondersteuning bieden bij het klaren van de klus. We bieden een trainingsprogramma op maat, zorgen voor begeleiding en coachen jouw programmamanager ‘on the job’. Daarnaast bieden wij praktische ondersteuning door een tijdelijke programmasecretaris of assistent-programmamanager met een rugzak vol kennis en ervaring om een programma goed op de rails te zetten of programmatisch werken naar een hoger niveau te tillen. We doen er alles aan om het programma goed van de grond te krijgen. 

  PGMOpenWij zijn een van de oprichters van het PGM Open; een samenwerking van programmamanagementprofessionals. In 2012 begonnen we met een jaarlijks event over programmamanagement in Nederland. Sindsdien zijn we uitgegroeid naar dé beweging die zich erop richt om dit mooie vak en de mensen die er elke dag werkzaam in zijn door te ontwikkelen. Lees meer op de website van PGM Open.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen