TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Gebiedsontwikkeling Effectiever contracteren en realiseren

  Heb je een ontwikkelingsmaatschappij, goede bestuurders en een gedegen bedrijfsplan? Dat komt het er nu op aan je plannen goed uit te voeren.

   

  Met goede afspraken, heldere procedures en efficiënte processen leg je de basis voor een effectieve samenwerking die - bij lastige kwesties - tegen een stootje kan. Wij helpen je bij het opstellen van de contracten. Denk hierbij aan overeenkomsten met investeerders, grondverwervingen (aankopen en verkopen van grond) en afspraken met energiebedrijven.

  Een gestructureerde aanpak: met project- en programmamanagement

  Om de uitvoering tot een succes te maken, is professioneel management cruciaal. Zo weet je zeker dat je de zaken gestructureerd aanpakt: binnen de gewenste tijd, binnen budget en met de vereiste kwaliteit. Wij ondersteunen je bij het opstellen van de bestemmingsplannen, regelen alles rond de procedures voor de ruimtelijke ordening en laten het terrein bouwrijp maken. Daarnaast – en dat is minstens zo belangrijk – zorgen we dat ondernemers en burgers zich bij het proces betrokken voelen. Met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en met aandacht voor de menselijke kant.

  Grip houden op de financiën

  Een degelijke financieringsconstructie zorgt voor maximaal resultaat binnen de beschikbare financiële ruimte. Met een heldere administratie krijg je inzicht in de beschikbare budgetten, investeringsruimte, eerder aangegane verplichtingen en de al gerealiseerde boekwaarde. Je weet precies wanneer je moet bijsturen. Zo houd je grip op de financiën.

  Lees hier meer over het Financieel management van gebiedsontwikkeling.
  Download onze aanpak

  Regionale gebiedsvisie maken en financieel vertalen

  In grote delen van ons land is de druk op de ruimte enorm. Wij helpen gemeenten, provincies en regio’s bij de ontwikkeling en financieel vertalen van een integrale regionale visie voor de (middel)lange termijn waarin ruimtelijke, economische én sociale opgaven samenkomen. Een gebiedsvisie met inzicht in de haalbaarheid van ambities en doelen.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen