TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Samenwerken Blijven leren van nieuwe ontwikkelingen

  In onze snel veranderende en complexe wereld moeten we openstaan voor nieuwe initiatieven en andere vormen van samenwerken. Hoe pak je dat aan?

  Traditionele samenwerkingsvormen staan onder druk. Burgers nemen lokaal steeds vaker initiatieven om bijvoorbeeld energie op te wekken of thuiszorg te organiseren.  De overheid wil én moet meer met participatie. En consumenten worden mondiger en laten samen - onder andere via social media - van zich horen.

  Initiatieven voor samenwerking komen tegenwoordig van verschillende kanten. Als je werkt bij een (overheids)organisaties betekent dit dat je goed moeten nadenken over de rol die je in een samenwerking wilt spelen. Want burgers zijn geen leken meer, bedrijven zijn niet meer ‘alleen commercieel’ en overheden zijn niet meer de enige organisaties die weten wat goed voor ons is. De rollen verschuiven en de grenzen tussen markt, overheid en gemeenschap vervagen. Hoe ga je daarmee om?  En wat is precies jouw rol in een samenwerking? Wij helpen je om hier inzicht in te krijgen en op basis daarvan een strategie te ontwikkelen.

  In het boek Tweebenig Samenwerken vind je een uitgebreide verzameling nieuw gedachtegoed waar je uit kunt putten. 

  Over de grenzen heen kijken

  Juist nu zijn vormen van samenwerking nodig waarmee je over de grenzen van je eigen organisatie heen kijkt. Als partijen en personen van elkaar verschillen, kennen of kunnen ze iets wat de ander niet kent of kan. Dat levert iets extra’s op. Tegelijkertijd komen uit de verschillen botsingen en spanningen voor. Voor je gevoel kun je in een spagaat terechtkomen: met één been in je eigen organisatie, met één been erbuiten.

  Benieuwd wat jouw score is op de 10 succesfactoren voor een vitale samenwerking? Lees meer over de samenwerkingsscan

  Maar is die spagaat wel nodig? Wij denken dat het bij succesvol samenwerken niet gaat om het oplossen van spanningen. Belangrijk is hoe je ermee om gaat. Het is én-én. De verschillende werelden kunnen elkaar juist versterken. Dit noemen wij ‘tweebenig’ samenwerken.

  Wij zijn dé partij die de verschillende werelden met elkaar verbindt. Met trainingen, opleidingen, gespreksleiding en teamsessies, waarin samenwerken centraal staat. Zo blijf je bij en kun je steeds weer nieuwe impulsen aan een samenwerking geven.

  Teamontwikkeling

  Goede samenwerking in teams. Dat is de basis van een effectieve aanpak, een tastbaar resultaat én individueel werkplezier voor alle teamleden. Het vraagt openheid, vertrouwen en de wens van ieder teamlid om de ander te kennen. Met elkaar zorg je voor samenspel tussen individuele waarden en collectieve drijfveren. De trainers van TwynstraGudde ontwikkelen programma’s om teams sterker te maken. In een specifieke situatie bekijken we wat nodig is en maken we een programma op maat.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen