TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Samenwerken Beter samenwerken

  Samenwerken is cruciaal om een antwoord te kunnen geven op de grote uitdagingen van deze tijd. Wij helpen je de juiste keuzes te maken. Of je nu aan het begin staat van een samenwerking of aan het eind.

  Om goed te kunnen samenwerken is om te beginnen een goede samenwerkingsstrategie nodig. Met welke partners wil je samenwerken en waarom? Hoe schep je de juiste voorwaarden voor een goede samenwerking? Hoe richt je daar alle processen - intern en extern - op in? En hoe ga je om met eigen initiatieven? Wij helpen je een samenwerkingsverband goed neer te zetten. Dat doen we met advies, trainingen en masterclasses. Altijd op maat en altijd samen. 

  Een samenwerking verbeteren

  Zit je al een tijd in een samenwerkingsverband, maar loopt het niet lekker of vraag je je af of het nog beter kan? Dan staan wij naast je om de samenwerking tegen het licht te houden en voorstellen aan te reiken voor verbetering. Zij aan zij, met aandacht voor de praktijk en zonder alles ‘te zwaar’ te maken.

  Benieuwd wat jouw score is op de 10 succesfactoren voor een vitale samenwerking? Lees meer over de samenwerkingsscan

  Leren van evaluaties

  Beter samenwerken vraagt om regelmatig terugblikken. Wat gaat goed? Waar en hoe kan het beter? Of misschien heb je een evaluatie nodig om aan het eind van een samenwerkingstraject het proces te verantwoorden. Ook daar kunnen wij je bij helpen. Ons uitgangspunt: een open, onbevangen en onderzoekende houding. Daarbij is het stellen van een goede vraag soms waardevoller dan het zoeken naar een antwoord. En soms vinden we zelfs iets wat we niet eens zochten. We combineren onze ervaring met creativiteit en spontaniteit.

  Reputatie- & gedragsscan

  De Reputatie- & gedragsscan helpt je te kijken naar de onderlinge relatie tussen je eigen reputatie, de waarden van de organisatie en de daarbij behorende relevante gedragsaspecten. Dit inzicht wordt vervolgens gezamenlijk doorvertaald naar factoren en omstandigheden die je eigen professionals in staat stellen dat gedrag te laten zien dat stakeholders uitnodigt om in gesprek te gaan en te blijven. Lees meer over deze aanpak en scan.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen