TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Samenwerken Als medewerker het verschil maken in een samenwerking

  Steeds meer mensen werken in een netwerk: op het grensvlak van hun eigen organisatie en andere partijen. Hoe maak je het verschil?

  Als professional in een samenwerking (bijvoorbeeld als omgevingsmanager, procesmanager of alliantiemanager) werk je op het complexe en dynamische grensvlak tussen verschillende organisaties. Aan de ene kant zit je in je eigen organisatie. Aan de andere kant heb je te maken met allerlei betrokken partijen en personen. En die hebben allemaal hun eigen manier van kijken, denken en werken. Daarbij moet je wel tegen een stootje kunnen en heb je flink wat improvisatievermogen nodig.

  Benieuwd wat jouw score is op de 10 succesfactoren voor een vitale samenwerking? Lees meer over de samenwerkingsscan

  Je moet in staat zijn mensen te verbinden, vertrouwen op te bouwen, relaties te onderhouden en anderen te overtuigen, te motiveren en te inspireren. Daarbij zal jouw gedrag het gedrag van anderen bepalen en uitlokken. Je hebt dus invloed op de omgeving, maar de omgeving heeft óók invloed op jou. De vraag is hoe jij in dit krachtenveld het verschil kunt maken.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen